HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ekim 2023 Salı Saat: 15:17

MHP, EMEKLİYE DE UMUT OLDU!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, T.B.M.M’de 28. Dönem 2.Yasama Yasama Yılı ilk Grup Toplantısında milletvekillerine seslenen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin emeklilerin yanında olduğunu belirtti
MHP, EMEKLİYE DE UMUT OLDU!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, T.B.M.M’de 28. Dönem 2.Yasama Yasama Yılı ilk Grup Toplantısında milletvekillerine seslenen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin emeklilerin yanında olduğunu belirtti.

Yaklaşık 16 milyon emeklinin yüzlerinin gülmesi için MHP olarak mücadeleye devam ettiklerini ifade eden Milletvekili Şanlıtürk, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin Grup konuşmasında ki sözleri de şu şekilde paylaştı:

“Sosyal ve ekonomik reformlarla toplumsal refah ve rahatlamayı daha da güçlendirmek, daha da genişletmek ve nihayet her kesime yaymaktır.

Enflasyonla mücadelede başarılı sonuçlar alınmaktadır.

Herkesin ortak şikayeti olan hayat pahalılığı günden güne tesirini kaybedecektir.

Sayıları 16 milyonu bulan emeklilerimizin insanca ve huzur içinde yaşayacakları bir ücret düzeyine kavuşmalarından başka seçenek ise kalmamıştır.

Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi, hatta zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimiz ve beklentimizdir.

Ayrıca küçük ölçekli iş yapan esnaflarımızla çiftçilerimizin prim yükünün hafifletilmesi, ev hanımlarına sigorta desteği sağlanması hususunda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz.

Bu çerçevede küçük esnafın emeklilik gün sayısı aşağıya çekilmeli ve 7200’e indirilmelidir.

Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümü şerefine memurlarımızdan işçilerimize, emeklilerimizden esnaflarımıza, çiftçilerimizden dar ve orta gelirli insanlarımıza varıncaya kadar sosyal ve ekonomik yönden hepsinin yüzünü güldürmek boynumuzun borcudur.”

Ordu’nun sorunlarını Ankara’da ofisinde de takip eden Milletvekili Şanlıtürk, bu hafta yoğun bir mesaiye başlayarak Ordu’ya müjdeli haberlerle dönmesi bekleniyor.

 

Anahtar Kelimeler : MHP, EMEKLİYE, DE, UMUT, OLDU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız