HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ekim 2023 Salı Saat: 15:23

OTSO’DAN ÜYELERE KOLAYLIK PROTOKOLÜ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) üyelerinin aidat bedellerinin otomatik ödeme ve elektronik ödeme kanallarından da ödenebilmesine yönelik protokol imzalayarak Türkiye genelinde ilk 4 odadan biri oldu.   Ziraat Bankası Samsun Bölge Yönetic
OTSO’DAN ÜYELERE KOLAYLIK PROTOKOLÜ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) üyelerinin aidat bedellerinin otomatik ödeme ve elektronik ödeme kanallarından da ödenebilmesine yönelik protokol imzalayarak Türkiye genelinde ilk 4 odadan biri oldu.

 

Ziraat Bankası Samsun Bölge Yöneticisi Rafet Pişmaf, Ordu Şube Yöneticisi Kerim Gürkan Akkaya ve Ticari Müşteri İlişkileri Yetkilisi Hakan Hüsem, Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel makamında bir araya geldi.

 

Gerçekleşen ziyarette görüşmeler sonrasında Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Bankası arasında oda üyelerinin aidat bedellerinin otomatik ödeme ve elektronik ödeme (ATM, İnternet, Ziraat Mobil vb.) kanallarından da ödenebilmesine yönelik protokol imzalandı.

 

Protokol gereğince üyeler, otomatik ödeme ve elektronik ödeme (İnternet, Ziraat Mobil, vb.) kanallarından yapacakları ödemelerde aidat dışında herhangi bir masraf alınmayacaktır.

 

Ayrıca İstanbul Ticaret Odası, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Konya Ticaret Odası’nın ardından Ziraat Bankası ile protokol imzalayan 4. Oda olarak Ordu Ticaret ve Sanayi Odası bu sistem içerisine dahil oldu.

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : OTSO’DAN, ÜYELERE, KOLAYLIK, PROTOKOLÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız