HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 14:36

FARKINDALIK YARATAN ÇALIŞMA

Gülyalı Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde önemli bir farkındalığa imza atıyor. Sıfır Atık Projesi kapsamında atık jiletlerin sokak hayvanlarına zarar vermesinin önüne geçmek ve atık jiletleri geri dönüşüme kazandırma
FARKINDALIK YARATAN ÇALIŞMA

Gülyalı Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde önemli bir farkındalığa imza atıyor. Sıfır Atık Projesi kapsamında atık jiletlerin sokak hayvanlarına zarar vermesinin önüne geçmek ve atık jiletleri geri dönüşüme kazandırmak amacıyla ilçede faaliyet gösteren berberlere atık jilet kutusu dağıtıldı. 

 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Sıfır Atık kapsamında değerlendirilebilir hiçbir atığın çöpe karışmasını istemiyor, geri kazanım sürecine dahil olmasını önemsiyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projelerde Gülyalı’da ilkleri uygulamaya geçirdik. Bugün başlattığımız yeni çalışmayla da önemli bir farkındalığa imza atmak istedik. Berberlerde kullanılan jiletler doğrudan çöpe atılıyor. Bu jiletler sokak hayvanları için büyük tehlike oluşturuyor. Hayvan sağlığının yanında insan ve çevre sağlığını da önemseyerek ilçemizdeki erkek kuaförlerine atık jilet kutusu dağıtımını gerçekleştirdik. Bundan sonra atık jiletler düzenli olarak toplanacak. Yeni çalışmamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, çevreye duyarı kuaför işletmelerimize katkıları için teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Uygulama kapsamında belediyemizde görevli Çevre Mühendisi Dilara Hekim, atık jilet kutularının teslimini gerçekleştirdi ve bilgilendirmelerde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : FARKINDALIK, YARATAN, ÇALIŞMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız