HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 15:57

CHP’Lİ GÜRSOY, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Başkanı Bulut Gürsoy, esnaf ziyaretlerine devam etti. Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Gürsoy; “Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu ilçe başkanlığı olarak, bugün de esnaf ziyaretlerimi
CHP’Lİ GÜRSOY, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Başkanı Bulut Gürsoy, esnaf ziyaretlerine devam etti.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Gürsoy; “Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu ilçe başkanlığı olarak, bugün de esnaf ziyaretlerimize devam ettik. Yeni mahalle İsmet paşa caddesi boyunca esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret edip sorunlarını dinledik.

Onların sorunlarının ve mağduriyetlerinin yüksek sesle dile getirilmesinin onlar için önemini bildiğimiz gibi kentimiz için de daha iyisini düşlemenin başlangıç noktası olduğunu biliyoruz” dedi.

Bu hassasiyetlerle yaklaştığımız saha çalışmamızda da ortaya çıkan sonuçlar bizler için birçok konuda aydınlatıcı veriler sunmuştur diyen Gürsoy, şöyle devam etti; “Görülen o ki şu anda devam etmek de olan üst yapı ve çevre düzenlemesi işinin, zamanlaması ve süreci esnafı ciddi anlamda rahatsız etmektedir.

Seçim sathı mailine girildiği bu dönemde yapılmaya çalışılan ancak türlü problemlerle esnafın ve vatandaşın mağdur olduğunu gözlemlediğimiz İsmet Paşa’daki çalışmaların, dört buçuk yıl beklenilip, ekonomik problemlerin tavan yaptığı, alım gücünün düştüğü, inşaat maliyetlerinin çok yükseldiği bir dönemde yapılması düşündürücüdür ve seçim yatırımı olarak gösterilmeye çalışılmasının nafile çabasıdır.

Öncelikli olarak vatandaşın ve esnafımızın mağdur edilmemesini, sürecin ne amaçla olursa olsun artık ivedilikle sonlandırılması bizlerin talebidir.

Her zaman hemşerimizden esnafımızdan yana taraf olmaya, onların sesini yükseltmek için sahada onlarla beraber çalışamaya söz veriyoruz” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız