HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ekim 2023 Perşembe Saat: 14:00

VALİ EROL, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu Valisi Muammer Erol, bir yandan Ordu Valiliği görevine atanması dolayısıyla tebriklerini iletmek isteyenleri kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi ve ekonomi
VALİ EROL, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR



Ordu Valisi Muammer Erol, bir yandan Ordu Valiliği görevine atanması dolayısıyla tebriklerini iletmek isteyenleri kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi ve ekonomik yönden kalkınması için iş insanlarıyla bir araya geliyor, Ordu’nun sorunlarına çözüm bulunması ve devam eden yatırımların zamanında tamamlanması için istişare toplantıları yapıyor, iade-i ziyaretlerde bulunuyor ve kurumları ziyaret ederek, faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alıyor.

Ordu’da görev başladığı 21 Ağustos 2023 tarihinden buyana yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdüren Vali Muammer Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Bugüne kadar, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, İl Ticaret Müdürlüğü, KOSGEB Ordu Müdürlüğünü ziyaret eden ve kurum çalışmalarıyla ilgili brifing alan Vali Muammer Erol, son olarak İl Müftülüğünü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve İl Defterdarlığını ziyaret etti.

İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Işık ve İl Defterdarı İbrahim Bayraktar tarafından Vali Muammer Erol’a bir sunum yapılarak, kurumların personel, bina, araç, teçhizat durumları, yürütülen çalışmalar, verilen hizmetler ve faaliyetler hakkında detaylı bilgilendirmede bulunuldu.

Kurum yöneticilerine verdikleri brifingden dolayı teşekkür eden Vali Muammer Erol, kurum yöneticileri ve personellerine görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

Depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelere hizmet etmek amacıyla İl Müftülüğünce açılan “İyilik Çarşısı”nı da ziyaret eden Vali Muammer Erol, burada verilen hizmet hakkında İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek’ten bilgi aldı. Vali Erol, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle de tüm Müftülük personellerinin ve din görevlilerinin haftasını kutladı.  

Vali Muammer Erol’un kurumlara yaptığı ziyaretlere, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş ve Hacı Mehmet Kara da eşlik etti.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, ZİYARETLERİNİ, SÜRDÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız