HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ekim 2023 Cuma Saat: 13:09

MÜDÜR VARGELOĞLU, AYBASTI’DA

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Aybastı ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve yöneticiler ile bir araya geldi. Eğitim yatırımları yerinde gördü. Müdür Varg
MÜDÜR VARGELOĞLU, AYBASTI’DA

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Aybastı ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve yöneticiler ile bir araya geldi. Eğitim yatırımları yerinde gördü.

Müdür Vargeloğlu; okul ve kurum ziyaretleri kapsamında eğitim ve öğretimle ilgili çalışmalar hakkında bilgi almak, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak ve eğitim yatırımlarını yerinde görmek amacıyla Aybastı ilçesini ziyaret etti. 

Müdür Vargeloğlu; Aybastı ilçe ziyareti kapsamında ilk önce yapımı devam eden, 8 derslikli Aybastı Ortaköy İlkokulu inşaatı; 12 derslikli, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ve Aybastı Armutlu Anaokulu/İlkokulu/Ortaokulu inşaatını yerinde inceledi. Okullarımızın yapım süreci ile ilgili Aybastı İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Acu'dan bilgi aldı. Daha sonra Mehmet Akif Ersoy Anaokulu, Aybastı Atatürk İlkokulu/Ortaokulu, Aybastı İmam Hatip Ortaokulu, Aybastı Bilim ve Sanat Merkezi ile Aybastı Halk Eğitimi Merkezini ziyaret eden Müdürümüz, okul ve kurumlarında gerçekleştirilen ve planlanan çalışmaları yerinde görerek ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Okul ve kurum ziyaretlerinin ardından okul müdürleri ile Müdür Vargeloğlu; başkanlığında Aybastı Anadolu İmam Hatip Lisesinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda okul müdürlerimizden, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Müdür Vargeloğlu; yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Okul müdürleriyle yapılan toplantı sonrasında Aybastı Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan Fahri Yüksel Müzik Evini ziyaret etti. Öğrencilerin çalışmalarını yerinde gören Müdür Vargeloğlu; piyano, bağlama ve gitar kurslarına katılan öğrencilerle sohbet ederek Aybastı ilçedeki ziyaretini tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, VARGELOĞLU, AYBASTI’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız