HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ekim 2023 Pazar Saat: 11:28

VALİ EROL, AMATÖR FUTBOL SEZONU AÇILIŞINA KATILDI

  Ordu Valisi Muammer Erol, 2023-2024 Amatör Futbol Sezonu açılış programına katıldı.
VALİ EROL, AMATÖR FUTBOL SEZONU AÇILIŞINA KATILDI

 

Ordu Valisi Muammer Erol, 2023-2024 Amatör Futbol Sezonu açılış programına katıldı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Gülyalı ilçemizin Turnasuyu mahallesinde yapımı tamamlanan futbol sahasında Gülyalı Bozkurtspor ile Dumlupınar takımları arasında oynanan 1. Amatör Ligi müsabakası öncesinde amatör futbol sezonunun açılış töreni yapıldı.

 

Amatör futbol sezonu açılış törenine, Vali Muammer Erol, Gülyalı Kaymakamı Mustafa Bayram, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yücel Terkos, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Futbol İl Temsilcisi Fatih Çelebi, Ordu ASKF Başkanı Metin Kır, TÜFAD Ordu Şube Başkanı Turgut Kır, İl Hakem Kurulu Başkanı Kahraman Minnet, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, 52 Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, spor adamları ve sporseverler katıldı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç karşılaşma öncesinde Turnasuyu futbol sahası hakkında Vali Muammer Erol’a bilgi verdi.

 

Amatör Spor Sezonunun açılış programında bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Amatör spor kulüpleri federasyonumuzun ve Türkiye Futbol federasyonumuzun 2023-2024 Amatör Futbol Sezonunun açılış maçında bir araya geldik. Bu maçı kıymetli kılan en önemli nokta da içinde bulunduğu sahada ilk defa maç oynanacak. Gülyalı ilçesindeki Turnasuyu Futbol Sahamız, Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızın destekleriyle Ordu Valiliği’nin himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından FİFA standartlarında uygun olarak yapıldı. Futbol sahamız, gençlerimize, futbolcularımıza, kulüplerimize ve Ordumuza hayırlı olsun. Burada ilk maç bugün sayın Valimizle ve protokol erkanının da katılımıyla beraber ilk topun vuruşuyla beraber saha kullanıma başlamış olacak. Tabii ufak tefek eksikliklerimiz var. Onlar da tamamlandıktan sonra da sayın valimizin uygun gördüğü bir tarihte de açılışı yapılacak.

Amatör sezonumuzun tüm futbol kulüplerimize hayırlı olmasını kazasız belasız bir şekilde takımlarımızın hedeflerine ulaşmasını diliyorum. Sahanın yapımında bizlere desteğini esirgemeyen milletvekillerimize, il başkanımıza, sayın valimize, bakanlığımız yöneticilerine, mesai arkadaşlarımıza, amatör spor kulüpleri başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

Programda, Futbol İl Temsilcisi Fatih Çelebi, Ordu ASKF Başkanı Metin Kır, TÜFAD Ordu Şube Başkanı Turgut Kır da birer konuşma yaparak, Turnasuyu futbol sahasının yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiler ve 2023-2024 futbol sezonunda tüm takımlara başarı dileğinde bulundular.

 

Açılış programının ardından Gülyalı Bozkurtspor ile Dumlupınar müsabakasının başlama vuruşu Vali Muammer Erol tarafından yapılarak, yeni futbol sezonunun startı verildi.

 

Vali Muammer Erol, başlama vuruşundan sonra tribüne çıkarak, seyircilerle birlikte bir süre müsabakayı izledi.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, AMATÖR, FUTBOL, SEZONU, AÇILIŞINA, KATILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız