HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ekim 2023 Pazar Saat: 11:31

"SAVAŞ VE ÇATIŞMALARA SON VERİLMELİDİR"

            Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, “İsrail Siyonizm’ine karşı Filistin halkının yanındayız.” diyerek İsrail’le ekonomik, siyasi ve askeri ilişkilerin kesilmesini istedi. Emek Partisi Ordu İl Başkanı
"SAVAŞ VE ÇATIŞMALARA SON VERİLMELİDİR"

            Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, “İsrail Siyonizm’ine karşı Filistin halkının yanındayız.” diyerek İsrail’le ekonomik, siyasi ve askeri ilişkilerin kesilmesini istedi.

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, Filistinlilerin yıllardır İsrail Siyonizm’inin zulmü altında topraksız, vatansız kaldıklarını ve katledildiklerini belirterek, “İsrail Siyonizm’i yıllardır Filistin halkının en meşru haklarına bile saldırganlıkla cevap vermiş, Filistin ve İsrail meselesi emperyalistlerin ve işbirlikçilerinin bölgede siyasi güç olma emellerinin zemini olmuştur. Bugün için Hamas'ın başlattığı, İsrail'in savaş çağrısı olarak karşıladığı sıcak çatışma bölge halklarına yine ölüm, kan ve gözyaşı olacak. Emperyalist devletlerin güdümünde gerçekleşen her eylem, bu eksende tercih edilen her politika egemen güçlere ve devletlere hizmet demektir. Emperyalistler elini halkların üzerinden çekmeli, İsrail işgal ettiği topraklardan çekilmeli, Filistin halkının demokratik hakları tanınmalı, savaş ve çatışmalara son verilmelidir.” dedi.

İsrail’e yaptırım uygulanmalı

Sivil halkların katledilmesinin kabul edilemeyeceğini vurgulayan Poyraz, “Savaşlarda kadın, erkek; yaşlı, çocuk olarak sivil halk katlediliyor. Bunu kabul edemeyiz. Filistin halkının haklarının korunmasının birinci koşulu İsrail Siyonizm’ine karşı yaptırımlar uygulamaktır. Bu nedenle Türkiye hükümeti Filistin sorununda iki yüzlü politikaları bırakmalı, İsrail ile askeri, ticari, siyasi tüm ikili anlaşmalardan çekilmeli, bölgede çatışmaların ve siyasi gericiliklerin kaynağı olan güçlerle iş birliğinden vazgeçmelidir” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : "SAVAŞ, VE, ÇATIŞMALARA, SON, VERİLMELİDİR"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız