HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 12:49

ÜNYE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Ünye Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen 16. Karadeniz Off-Road Kupası Ünye yarışları nefes kesti. Çeşitli illerden gelen Off-Road tutkunları Ünye’de buluşarak keyifli bir etkinliğe imza attı. Yarış alanında ayrıca tekno f
ÜNYE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Ünye Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen 16. Karadeniz Off-Road Kupası Ünye yarışları nefes kesti. Çeşitli illerden gelen Off-Road tutkunları Ünye’de buluşarak keyifli bir etkinliğe imza attı. Yarış alanında ayrıca tekno fuar da kurulurken fuar alanındaki yerli ve milli ürünler binlerce vatandaş tarafından incelendi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yarışlarla ilgili yaptığı açıklamada “Heyecan ve adrenalin dolu bir yarış izledik. İzleyenler keyif aldı. Emeği geçenleri ve dereceye giren pilotlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Ünye, 16. Karadeniz Off-Road Kupası Ünye yarışlarına ev sahipliği yaptı. Ünye Belediyesi ve Ünye Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü (ÜNOFF) tarafından gerçekleştirilen yarışlara 32 araç ve 64 pilot katıldı. 07 Ekim Cumartesi günü Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda açılış seremonisi düzenlendi. Çok sayıda vatandaş açılış seremonisine katılarak araçları yakından görme imkanı buldu.

08 Ekim Pazar günü ise Ünye Havaalanı’nda düzenlenen yarışları Ordu genelinden ve bölgeden binlerce vatandaş izledi. Ayrıca öğrencilerin Teknofest’te derece almış yapay zeka ile ürettikleri drone ve insansız robot projelerinin yanı sıra milli ve yerli birçok ürün tekno fuar alanında sergilendi. Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde bulunan silahlar, araçlar da fuarda yer aldı.

16. Karadeniz Off-Road Kupası Ünye yarışları 3 aşamalı ve puan sistemine göre yapıldı. Daha önceden belirlenen engelli parkuru en hızlı ve dikkatli geçen araçlar dereceye girdi. Yarışlar sırasında zaman zaman nefesler tutuldu. Engelleri tek tek aşan pilotlar akrobasi hareketleriyle de izleyenlere coşku ve heyecan dolu anlar yaşattı. Yarışlarda ufak kazalar da meydana gelirken, yarış boyunca herhangi bir yaralanmanın yaşanmaması herkesi sevindirdi. Yarışlar çift start ile Kaymakam Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın başlama işareti ile başladı. Atlama rampası, su havuzu diğer engeller pilotları zaman zaman zorlasa da tüm engeller bir bir aşılarak bitiş çizgisine ulaşıldı.

3 aşamalı yarışların ardından puan hesaplamaları yapıldı. Hesaplamaların ardından itirazlar da değerlendirildikten sonra kupalar sahiplerini buldu.

S1 Klasmanında Pilot Hüseyin Kurucu ve Co-Pilot Hasan Cebeci birinci, Pilot Gülcan Terzi ve Co-Pilot Byram Topal ikinci oldu.

S2 Klasmanında Pilot Şehmuz Oğuz ve Co-Pilot Harun Ulusoy birinci, Pilot Aydın Kaya ve Co-Pilot Onur Örneker ikinci, Pilot Ali Küçükersöz ve Co-Pilot Arif Gencer üçüncü oldu. 

S3 Klasmanında Pilot Tarık Yılmaz ve Co-Pilot Ahmet Yıldız birinci, Pilot İsa Yaşar ve Co-Pilot Ahmet Köseoğlu ikinci, Pilot Sadık Polat ve Co-Pilot Hülya Polat üçüncü oldu.

S4 Klasmanında Pilot Mustafa Saray ve Co-Pilot Samet Zurnacı birinci, Pilot Ahmet Köse ve Co-Pilot Gürsel Akın ikinci, Pilot Salih Çarpışantürk ve Co-Pilot Yalçın Akalın üçüncü oldu.

Genel Klasmanda ise Pilot Doğukan Pekal ve Co-Pilot Rahmi Yurdakul birinci, Pilot Mustafa Saray ve Co-Pilot Samet Zurnacı ikinci, Pilot Şehmuz Oğuz ve Co-Pilot Harun Ulusoy üçüncü oldu.

Best Kupa olan Yunus Emre kupasını ise Pilot Doğukan Pekal ve Co-Pilot Rahmi Yurdakul kazandı.

Yarışmacılara protokol tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi. Ayrıca yarışmada emeği geçenlere de plaket takdim edildi.

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE’DE, NEFES, KESEN, YARIŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız