HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 12:57

İKİZCE’NİN KALBİNE SICAK DOKUNUŞ

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ulaşım yatırımları sürüyor. Bu kapsamda çalışmalarına İkizce ilçe merkezinde sürdüren ekipler toplam uzunluğu 1,1 kilometre olan Merkez Mahalle ve Yusuf Altun Caddesinde sıcak asfalt çalı
İKİZCE’NİN KALBİNE SICAK DOKUNUŞ

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ulaşım yatırımları sürüyor. Bu kapsamda çalışmalarına İkizce ilçe merkezinde sürdüren ekipler toplam uzunluğu 1,1 kilometre olan Merkez Mahalle ve Yusuf Altun Caddesinde sıcak asfalt çalışması başlattı. Geçtiğimiz hafta başlayan çalışmalarda şuana kadar 800 metrelik bölüm sıcak asfalt ile buluşurken hava şartlarına göre kalan 300 metrelik yol ağı da tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

Ordu’da mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde de altyapı ve asfalt seferberliği yaşanıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla, altyapısı sil baştan yenilenip, sıcak asfaltla buluşan cadde ve sokaklar, ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yapıya kavuşturuluyor.

 

Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergâhlarda özverili bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe merkezlerinde de önemli altyapı ve asfalt çalışmalarına imza atıyor.

 

İKİZCE’DE SICAK ASFALT VE BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun 19 ilçesinde sürdürülen yol çalışmaları tam gaz devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile çalışmaları hızlandıran ekipler altyapı çalışmalarının tamamlandığı yol ağlarında tam gaz çalışma yürütüyor. Bu kapsamda yoğun çalışmaların devam ettiği İkizce ilçesinde bir yandan sıcak asfalt çalışması yapılırken, diğer koldan da beton yol çalışmaları devam ediyor.

 

BELEDİYE BAŞKANI OSMAN KAYGI’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

İkizce ilçesinde sürdürülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve İkizce Belediyemiz tarafından ilçemizin ulaşım konforunu yükseltmek için yoğun çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda altyapısı tamamlanan Merkez Mahalle ve Yusuf Altun Caddemizde sıcak asfalt çalışmasına başladık. Toplam 1,1 kilometre olan yol ağının 800 metrelik bölümü tamamlandı. Hava şartlarına göre geri kalan bölümü kısa sürede tamamlayarak ilçe sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Yürütülen çalışmalardan ve bizlere olan desteklerden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”

 

Anahtar Kelimeler : İKİZCE’NİN, KALBİNE, SICAK, DOKUNUŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız