HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ekim 2023 Salı Saat: 11:39

MİLLİ ATICILAR GENÇ’İN MAKAMINDAYDI

Türkiye’yi ve Ordu’yu Paris’te düzenlenecek 2024 Paralimpik Oyunlarında temsil edecek Atıcılık Milli Takımı Sporcuları Çağla Baş ve Cevat Karagöl, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Birleşik Arap Emirliklerinde düze
MİLLİ ATICILAR GENÇ’İN MAKAMINDAYDI

Türkiye’yi ve Ordu’yu Paris’te düzenlenecek 2024 Paralimpik Oyunlarında temsil edecek Atıcılık Milli Takımı Sporcuları Çağla Baş ve Cevat Karagöl, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen Para Atıcılık Dünya Şampiyonası'nda milli sporcu Cevat Karagöl ve Hollanda'da düzenlenen Avrupa Paralimpik Şampiyonası'nda milli sporcu Çağla Baş elde ettikleri dereceler sonucunda paralimpik oyunlarına katılmaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

” Öncelikle sporcularımızın performanslarından dolayı son derece mutluyuz. Hele ki 2024 Paris Paralimpik oyunlarına şimdiden olimpiyat kotasını aldılar. Şimdi kota cepte inşallah madalya da cepte olur. Onun için gayretle çalışıyor arkadaşlarımız. Biz onlara güveniyoruz, inanıyoruz çünkü azimlerini de görüyoruz, çalışmalarını da görüyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın verdiği imkânlarla da gerçekten Ordumuza güzel bir havalı silahlar atış poligonu yapıldı. Yeni stadyumun içinde bulunan salon da en güzel şekilde antrenmanlarını yapıyorlar. İnşallah devletimizin imkanlarıyla da birlikte sporcularımızın yanındayız. Onlar da en güzel şekilde hem ülkemizi temsil edecekler, hem ailelerini temsil edecekler hem Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzü temsil edecekler  hem de Türkiye ile  birlikte Ordumuzu temsil edecekler. İnşallah o sene bu Olimpiyatta da hayalleri de gerçek olur. Biz de onların hayal ettiklerimi atılıma kavuşmalarını izlemiş oluruz. Hem sporcularımıza hem Milli takımımıza 2024 Paris Paralimpik Oyunlarında başarılar dilerim. ”

 

 

Anahtar Kelimeler : MİLLİ, ATICILAR, GENÇ’İN, MAKAMINDAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız