HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 10:47

VALİ EROL, İADE-İ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu Valisi Muammer Erol, bir yandan Ordu Valiliği görevine atanması dolayısıyla tebriklerini iletmek isteyenleri kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi için iş insanlarımızla bir araya geliyor, iade-i ziyaretlerde bulunuyor ve kurum
VALİ EROL, İADE-İ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu Valisi Muammer Erol, bir yandan Ordu Valiliği görevine atanması dolayısıyla tebriklerini iletmek isteyenleri kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi için iş insanlarımızla bir araya geliyor, iade-i ziyaretlerde bulunuyor ve kurumları ziyaret ederek, faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alıyor.

 İADE-İ ZİYARETLERDE BULUNDU

            Vali Muammer Erol, iade-i ziyaretlerini bugün de sürdürerek, TV52 televizyonu ve Ordu Olay Gazetesine ziyarette bulundu.

            Ziyarette bulunduğu TV52 televizyonu yönetim kurulu başkanı İsa Akçay, Ordu Olay Gazetesi imtiyaz sahibi Zeki Mesut Özel, televizyon ve gazete çalışanlarıyla Ordu’nun gündeminde bulunan konular üzerine bir süre sohbette bulunan Vali Muammer Erol, TV52 televizyonu ve Ordu Olay Gazetesi yöneticilerine başarı dileklerini iletti.

 KURUMLARI ZİYARET EDİP, BRİFİNG ALDI

            Vali Muammer Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine bugün de devam etti.

            Vali Muammer Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Ordu Kadastro Müdürlüğü ile Altınordu Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurum çalışmaları, verilen hizmetler ve yürütülen faaliyetler hakkında brifing aldı.

            Kurum yöneticilerine verdikleri brifingden dolayı teşekkür eden Vali Muammer Erol, kurum yöneticileri ve personellerine görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

Vali Muammer Erol’un kurum ziyaretlerine, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş ve Hacı Mehmet Kara da eşlik etti.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız