HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ekim 2023 Perşembe Saat: 12:21

BAL LİG STATÜSÜ YAYINLANDI

Bölgesel Amatör Lig’de 2023-2024 sezonu statüsü yayımlandı. Ordu temsilcileri Perşembespor ile Ünye 1957’un mücadele edeceği  12.grupta seyircileri ilgilendiren müsabaka sistemi, BAL Baraj müsabakaları ile oyuncu değişikliği şöyle u
BAL LİG STATÜSÜ YAYINLANDI

Bölgesel Amatör Lig’de 2023-2024 sezonu statüsü yayımlandı. Ordu temsilcileri Perşembespor ile Ünye 1957’un mücadele edeceği  12.grupta seyircileri ilgilendiren müsabaka sistemi, BAL Baraj müsabakaları ile oyuncu değişikliği şöyle uygulanacak:

BAL Kontenjanı 2 (iki) Takım Olup, 2 (iki) Takımla Temsil Edilen İller:

(Afyon, Çanakkale, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Giresun, Hatay, Kayseri, Kırklareli, Kahramanmaraş, Malatya, Muğla, Ordu, Rize, Yalova ve Düzce)

2 takımdan biri TFF 3.Lig’e yükselir biri de küme düşerse, ilin yerel liginde birinci ve ikinci olan takımlar direkt BAL’a yükselir. 2 takımdan biri TFF 3.Lig’e yükselir biri de küme düşmezse, ilin yerel liginde birinci olan takım BAL’a yükselir. Küme düşmeyen takım BAL’da kalır. 2 takım da TFF 3.Lig’e yükselmez ve küme düşmezse sezon sonu puan tablosunda üst sırada yer alan takım BAL’da kalır, alt sırada yer alan takım küme düşer, yerel ligin birincisi BAL’a yükselir. 2 takımdan biri küme düşer, diğer takım TFF 3.Lig’e yükselmez ve küme düşmezse, ilin yerel liginde birinci olan takım BAL’a yükselir. Diğer takım BAL’da kalır. 2 takımda küme düşerse, ilin yerel liginde birinci ve ikinci olan takımlar direkt BAL’a yükselir.

 BAL BARAJ MÜSABAKALARI

(1) BAL baraj müsabakaları, TFF tarafından yetki verilen kişi ve kuruluşlarca il merkezlerinde belirlenen sahalarda oynanır.

(2) BAL baraj müsabakaları BAL takımı ile yerel lig takımı arasında oynanır. Baraj müsabakalarına katılan BAL takımları BAL statüsüne, yerel lig takımları ise 2023 - 2024 Sezonunda yayınlanan Amatör Liglerde Uygulanacak Esaslar Kitapçığında yer alan yaş uygunluklarına uymakla mükelleftir.

(3) BAL Baraj müsabakaları tek maç eleme usulü ile oynanır.

(4) BAL Baraj müsabakalarının hakem ve gözlemcisi MHK tarafından atanır.

(5) BAL baraj müsabakaları zorunlu durumlar hariç müsabakalarının tamamlanması sonrası 15 gün içinde oynatılır.

(6) BAL takımları ile oynanacak baraj müsabakalarında yerel lig takımlarında yabancı uyruklu futbolcu oynatma hakkı olan takımların yabancı uyruklu futbolcuları oynayabilir.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

(1) Müsabakalarda 5 (beş) oyuncu değişikliği yapılabilir. Oyuncu değişiklikleri oyunu kesintiye uğratmamak adına devre arasında yapılacak değişiklikler hariç müsabaka esnasında en fazla 3

defada yapılabilir.

(2) Eleme usulüne göre oynanan müsabakalarda uzatma devreleri oynanması halinde kullanılmayan oyuncu değişiklikleri uzatma devrelerinde kullanılabilir. Ayrıca takımlar uzatma devrelerinde ilave 1 (bir) oyuncu değişikliği yapabilirler.

 

Anahtar Kelimeler : BAL, LİG, STATÜSÜ, YAYINLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız