HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ekim 2023 Perşembe Saat: 13:28

“HİZMET ETMEYİ AŞK BİLİYORUZ”

Kent merkezinde alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi kırsal ulaşım ağında da hummalı bir çalışma yürütüyor. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören “şehrimizi
“HİZMET ETMEYİ AŞK BİLİYORUZ”

Kent merkezinde alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi kırsal ulaşım ağında da hummalı bir çalışma yürütüyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören “şehrimizin her köşesinde hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmak için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Kent merkezinde başlattığı modern değişim ve dönüşüm çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdüren Altınordu Belediyesi, kırsalda ise vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak hizmetlere imza atıyor.

 

85 MAHALLEDE 1,500 KM YOL ÇALIŞMASI

 

Başkan Aşkın Tören’in 4,5 yıldır kesintisiz sürdürdüğü hizmet seferberliği ile 72 mahalleyi beton yol konforu ile buluşturan Altınordu Belediyesi, 2023 çalışma takvimi kapsamında 85 mahallede yaklaşık 1,500 kilometre reglaj ve malzemeli reglaj bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Öte yandan Temmuz ayında yaşanan ve kırsalda büyük hasarlara yol açan selin meydana getirdiği olumsuzlukları da ortadan kaldıran Altınordu Belediyesinin özverili çalışmaları muhtarlardan ve vatandaşlardan büyük takdir topladı.

Çalışmalardan ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade eden muhtarlar, Başkan Aşkın Tören’in takdire şayan çalışmalar yaptığını belirterek, Başkan Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

 Altınordu Belediyesi, yaşanabilir şehir parolasıyla merkezde ve kırsalda çalışmalarına 7/24 esaslı bir mesai ile devam ediyor.

 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “İNSANINA, ŞEHRİNE, VATANINA HİZMET ETMEYİ AŞK BİLİYORUZ”

 

Başkan Aşkın Tören, “insanımıza etkin bir şekilde hizmet etmek ve sorunları çözmek için hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Ortaya koyduğumuz çalışma ve hizmetler ile hem yılların sorunlarını bir bir çözüyor hem mahallelerimizin eksiklerini tamamlıyor hem de vatandaşlarımızın hayatlarına ve gönüllerine dokunmaya devam ediyoruz. Öte yandan şehrimizin iş hayatına, istihdamına, kültür ve sanat yaşamına katkı sağlayacak çalışmalarımızı da sürdürüyoruz.

Önce insan diyen, şehrine, vatanına hizmet etmeyi aşk bilen bir anlayış ile bugüne kadar olduğu gibi bugün de yarın da durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “HİZMET, ETMEYİ, AŞK, BİLİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız