HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ekim 2023 Perşembe Saat: 13:32

CUMHURİYETKÖY’DE BETON YOL SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyetköy Mahallesinde vatandaşların yıllardır hasret ile beklediği grup yolunu betonla buluşturuyor. Vatandaşları tozdan ve topraktan kurtaracak olan çalışma aynı zamanda Ordu
CUMHURİYETKÖY’DE BETON YOL SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyetköy Mahallesinde vatandaşların yıllardır hasret ile beklediği grup yolunu betonla buluşturuyor. Vatandaşları tozdan ve topraktan kurtaracak olan çalışma aynı zamanda Ordu’nun önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Çambaşı Yaylası’na da ulaşımda alternatif bir güzergâh imkânı sunuyor.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarla, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

 ÇAMBAŞI YAYLASI’NA ALTERNATİF ULAŞIM SAĞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun bir çalışma gerçekleştirdiği Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyetköy Mahallesinde toplam uzunluğu 2,4 km’yi aşan beton yol çalışması gerçekleştiriliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, güzergâhlar belirli bir program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşurken vatandaşlara standardı yüksek ulaşımın kapıları aralanıyor. Mahallenin tam ortasından geçen yol, Gökömer, Hürriyet, Gerce ve Cumhuriyetköy havzasını Kabadüz Yokuşdibi’ne oradan da Çambaşı Yaylası’na bağlayarak vatandaşlar için alternatif bir güzergâh imkânı sunuyor.

 MAHALLE SAKİNLERİ BETON YOL SEVİNCİ YAŞIYOR

 Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan Cumhuriyetköy Mahalle Muhtarı İmdat Kara başta olmak üzere birçok mahalle sakini duygu ve düşüncelerini paylaştı. Yıllardır hasretle bekledikleri yolun betonla kaplanmasının kendilerini mutlu ettiğini aktaran vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

 

Anahtar Kelimeler : CUMHURİYETKÖY’DE, BETON, YOL, SEVİNCİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız