HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ekim 2023 Perşembe Saat: 15:21

DAVULLU ZURNALI YOL SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Akkuş ilçe ziyareti kapsamında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinleri tarafından davul ve zurnalarla karşılanan Başkan Güler, çay içip vatandaşlarla s
DAVULLU ZURNALI YOL SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Akkuş ilçe ziyareti kapsamında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinleri tarafından davul ve zurnalarla karşılanan Başkan Güler, çay içip vatandaşlarla sohbet ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yoğun mesaisinden fırsat bulduğu her anı vatandaşlarla ve yapılan yatırımları inceleyerek geçiren Başkan Güler, Akkuş ilçe ziyaretinde Akkuş ve Kumru ilçelerini birbirine bağlayan, Aşağıdüvencili, Yeşil Güneycik, Damyeri ve Tuzak mahalleleri grup yolunda yapılan beton yol çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerden son durumla ilgili bilgi alan Başkan Güler, yolun en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E SEVGİ SELİ

2 günlük Akkuş ilçe ziyareti kapsamında mahallelerde sürdürülen beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Hilmi Güler’i mahalle sakinleri davul ve zurnalarla karşıladı. Sıcak çay ve sohbetin bol olduğu ziyarette mahalle sakinleri ile bol bol fotoğraf çektiren Başkan Güler, yapılan çalışmaların kısa sürede bitirileceği müjdesini verdi.

BAŞKAN GÜLER: “AKKUŞ VE KUMRU İÇİN ÖNEMLİ YATIRIM”

Kırsalda yol sorunlarının büyük bir kısmını çözdüklerini, kalan bölümleri de kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirten Başkan Güler, “Akkuş ilçemizde yaptığımız yatırımları yerinde görmeye devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere ilçemiz daha önce çok yatırım alan bir ilçe değildi. Geride bıraktığımız 4,5 yılda ilçemizde önemli yatırımları tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bugüne kadar Akkuş ilçemize 109 km’lik yol çalışmasını tamamladık. Yaptığımız yatırımların toplam tutarı ise 140 milyon TL’dir. İlçemizde hizmetlerimizde kesintisiz devam edecek. Bugünde ekiplerimizle yaptığımız yatırımları yerinde görüyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İSA DEMİRCİ: “BÜYÜKŞEHİR İLÇEMİZİ DANTEL GİBİ İŞLİYOR”

Akkuş’un yatırımlar konusunda istediğini almaya devam ettiğinin altını çizen Belediye Başkanı İsa Demirci, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Güler’e teşekkür etti.

İsa Demirci, yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ziyaretleri ile ilçemizde sürdürülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyoruz. İlçemizin en büyük mahallesi olan Damyeri mahallemizde Büyükşehir Belediyemizin sürdürdüğü beton yol çalışmasını yerinde gördük. Bu çalışma Akkuş ve Kumru ilçelerini de birbirine bağlayan bir çalışmadır. Öncelikle şunun altını çizmek istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra Akkuş ilçemiz yatırımlarla adeta dantel gibi işleniyor. Bu yatırımlarından dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz”

Başkan Hilmi Güler, beton yol çalışmasının ardından mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Akkuşlulardan büyük ilgi gören Başkan Güler, mahalle sakinleri ile çay sohbeti yaparak yapılan ve sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

ARGAN GÖLETİ KANOLARLA RENKLENDİ

Akkuş ilçe ziyareti kapsamında Argan Yaylasını da ziyaret eden Başkan Güler, yapım çalışması tamamlanan Argan Göletini de inceledi. 1650 rakımlı Argan Yaylası’nda yapım çalışması tamamlanan Gölette incelemelerde bulunan Başkan Güler’i gölette antrenman yapan Büyükşehir Belediyesi kano sporcuları karşıladı. Sporcularla sohbet eden Başkan Hilmi Güler, gölet etrafında yürüyüş ve oturma alanları yapılması talimatını verdi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : DAVULLU, ZURNALI, YOL, SEVİNCİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız