HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ekim 2023 Cuma Saat: 11:20

SÜPER LİG’DE YAPRAK DÖKÜMÜ

Trendyol Süper Ligde geriden kalan 8 haftada 9 takım, teknik direktör değişikliğine gitti. Ligde geçtiğimiz sezondan bu yana takımlarının başında olan teknik adam sayısı da 7de kaldı. Süper Ligde teknik direktör değişimi hız kesmeden
SÜPER LİG’DE YAPRAK DÖKÜMÜ

Trendyol Süper Lig'de geriden kalan 8 haftada 9 takım, teknik direktör değişikliğine gitti. Ligde geçtiğimiz sezondan bu yana takımlarının başında olan teknik adam sayısı da 7'de kaldı.

Süper Lig'de teknik direktör değişimi hız kesmeden devam ediyor. Ligde henüz 8 hafta geride kalmasına rağmen 20 takımdan 9'u teknik adam değişikliği yaptı.

Beşiktaş, Siltaş Yapı Pendikspor, Mondihome Kayserispor, Gaziantep FK, RAMS Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Yılport Samsunspor ve son olarak Trabzonspor, teknik direktörüyle yollarını ayırdı.Ve 2.Abudlullah Asbudlulah Avcı dönemini başlattı.

Kayserispor'da görevini bırakan Çağdaş Atan'ın yerine Recep Uçar gelirken, Gaziantep FK Erdal Güneş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğunu Rumen Marius Sumudica'ya verdi.

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun ayrılığının ardından ise Çağdaş Atan takımın başına geçti. Emre Belözoğlu da Tolunay Kafkas’ın ardından MKE Ankaragücü’nün yeni teknik direktörü oldu.

Şenol Güneş’in istifasının ardından Beşiktaş’ta, İstanbulspor maçına Yardımcı Antrenör Burak Yılmaz çıkarken, Hüseyin Eroğlu'na teşekkür eden Samsunspor, Markus Gisdol'a emanet edildi.

Fatih Tekke ile yollarını ayıran İstanbulspor ve Osman Özköylü ile karşılıklı anlaşarak sözleşme feshine giden Pendikspor henüz yeni bir teknik direktör duyurusu yapmadı.

Yeni sezon öncesinde teknik direktör değiştiren Fenerbahçe, Adana Demirspor, Sivasspor ile Çaykur Rizespor haricinde Süper Lig'de geçen sezondan itibaren takımlarının başında görevlerini sürdüren teknik direktörlerin sayısı da 7’de kaldı.

2022-2023 sezonundan bu yana aynı takımın başında bulunan teknik direktörler şöyle:

Galatasaray - Okan Buruk, Atakaş Hatayspor - Volkan Demirel, Bitexen Antalyaspor - Nuri Şahin, Kasımpaşa - Kemal Özdeş, Corendon Alanyaspor - Ömer Erdoğan, TÜMOSAN Konyaspor - Aleksandar Stanojevic  ve VavaCars Fatih Karagümrük - Alparslan Erdem.

Anahtar Kelimeler : SÜPER, LİG’DE, YAPRAK, DÖKÜMÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız