HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ekim 2023 Cuma Saat: 12:11

"SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEYEN BELEDİYEYİZ"

  Fatsa Belediyesi 2023 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında, personellerine yönelik Türkiye Belediyeler Birliği Eğitmeni Ziya Ustaoğlu’nun sunumu ile “Vatandaşla Etkili İletişim, Takımdaşlık ve Biz Bilinci” konulu hizmet içi eğiti
"SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEYEN BELEDİYEYİZ"

 

Fatsa Belediyesi 2023 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında, personellerine yönelik Türkiye Belediyeler Birliği Eğitmeni Ziya Ustaoğlu’nun sunumu ile “Vatandaşla Etkili İletişim, Takımdaşlık ve Biz Bilinci” konulu hizmet içi eğitim programı düzenledi.

Türkiye Belediyeler Birliği Eğitmeni Ziya Ustaoğlu bilgi ve tecrübe aktarımıyla personellere faydalı bir eğitim gerçekleştirdi. İki gün gerçekleşen eğitimin son bölümüne Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da katıldı. 

“BELEDİYENİN KURUMSAL KİMLİĞİNİ ÖN PLANDA TUTAN VE İNSAN KAYNAĞI YETİŞTİRME NOKTASINDA EMEK EDEN BİR BELEDİYEYİZ”

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Eğitmen Ziya Ustaoğlu’na çiçek taktimi sırasında yaptığı konuşmada, “Programın adını gördüğümde mutlaka katılalım istedim. Umarım arkadaşlarımız açısından verimli ve faydalı bir eğitim olmuştur. Gerçekten göreve geldiğimiz günden bugüne kurum içerisindeki bu eğitimleri çok önemsiyoruz ve mümkün olduğunca Belediyeler Birliğimizi arıyoruz. Değerli hocalarımızı böyle bir imkanla personellerimizle onlarla buluşturuyoruz. Hocamıza tüm personel arkadaşlarımıza, çalışma arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Tabii sürekli kendini yenilemeye çalışan, güncellemeye çalışan, belediyenin kurumsal kimliğini ön planda tutan ve insan kaynağı yetiştirme noktasında emek eden bir belediyeyiz. Genç bir kadromuz var. İnşallah eğitmenlerimizin yapmış olduğu toplantılarla bu bilgilendirmelerle çok daha iyi bir noktaya gideceğimize inanıyorum.” dedi.  

“ARKADAŞLARIMIZA KATKI SAĞLADIĞIMIZI UMUYORUM”

Fatsa Belediyesi’nde iki gün eğitim verdiğini ifade eden kendilerini davet eden İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür eden Türkiye Belediyeler Birliği Eğitmeni Ziya Ustaoğlu, “Burada şu tabloyu net bir şekilde gördüm. Özellikle Başkan beyin enerjik, dinamik, inançlı, girişimci yapısı ve liderliği bu ekibi de zinde tutuyor, inançlı tutuyor. Yani Türkiye'nin birçok yerine geri gidiyoruz, görüyoruz, insanları gözlemliyoruz. Burada farklı bir ışıltı gördüm, farklı bir enerji dinamizm gördüm.  Buna tabii ki Etem beyim liderliği ciddi anlamda katkı sağlıyor. O yüzden ben de inşallah bu eğitimlerle birlikte arkadaşlarımıza katkı sağladığımızı umuyorum ve çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız