HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ekim 2023 Cumartesi Saat: 13:31

AKÇA’DAN TEPKİ!

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, son günlerde Ordu’yu işgal eden ve fındığa büyük zarar veren kahverengi kokarca ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalara tepki gösterdi.
AKÇA’DAN TEPKİ!

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, son günlerde Ordu’yu işgal eden ve fındığa büyük zarar veren kahverengi kokarca ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalara tepki gösterdi. Akça yaptığı açıklamada “Bu mücadelenin içinde olan ve hakikaten büyük emekler verip, mesai harcayan herkesi yok sayıp, yarım yamalak yaptığınız işle ön plana çıkamazsınız” dedi.

Bir çok resmi kurum ve STK çalışıyor, çabalıyor, bütün organizasyonu yapıyor, maddi-manevi bütün katkıyı sağlıyor, siz sahneye çıkıyorsunuz biz kokarca ile alakalı mücadelede seferberlik başlattık diye manşetler attırıyorsunuz, olmaz üstadım olmaz diyen Başkan Akça, “Bu mücadelenin içinde olan ve hakikaten büyük emekler verip, mesai harcayan herkesi yok sayıp, yarım yamalak yaptığınız işle ön plana çıkamazsınız. Kokarca mücadelesi top yekün yapılacak bir mücadeledir.

Üreticisinden, STK’sına, resmi kurumlarından, yerel yönetimlerine kadar bütünüyle birlikte olunması gerekmektedir diye konuştu.

Yürütülen çalışmalara dair medyada çıkan "Kokarca Seferberliği" haberlerine dair sosyal medya hesabından tepki gösteren Başkan Akça, şunları söyledi:  “Yani bir yemek yapılacak bütün malzemeler hazırlanıyor, ocağa atılıyor, güzelce pişiriliyor tam servis yapılacak sen kaşığı eline alıp başlıyorsun yemeye, sonrada ne güzel olmuş ellerime sağlık diyorsun, oh ne ala! Kokarca mücadelesindeki durumunuzda aynen böyle işte. Sadece emeğe saygı istiyoruz, bu kadar…”

 

 

 

Anahtar Kelimeler : AKÇA’DAN, TEPKİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız