HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ekim 2023 Pazar Saat: 15:19

KIZILAY, SİVİLLERE YARDIMA HAZIR

Yaşanan son olaylar Filistin ve Gazze’de yardım ihtiyacının artmasına neden olurken uzun yıllardır Filistin’deki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Türk Kızılay da sivillerin ihtiyaçlarına yönelik hazırlık yapıyor. Türk Kızılay
KIZILAY, SİVİLLERE YARDIMA HAZIR

Yaşanan son olaylar Filistin ve Gazze’de yardım ihtiyacının artmasına neden olurken uzun yıllardır Filistin’deki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Türk Kızılay da sivillerin ihtiyaçlarına yönelik hazırlık yapıyor. Türk Kızılay, güvenli ortamın sağlanmasının ardından ise bölgeden temin edilen insani yardım malzemeleriyle savaşın mağdur ettiği sivillere desteğini artıracak.

 
Filistin Gazze Şeridi’ne yönelik İsrail tarafından yapılan engellemeler Türkiye’den bölgeye doğrudan yardım malzemeleri götürülmesinin önünü kapattı. Geçmişte olduğu gibi bugün de Filistin’e kesintisiz olarak yardım ulaştıran Türk Kızılay, hem Filistin hem de İsrail’de insani yardım çalışmaları yürütüyor. Türk Kızılay, yereldeki personeliyle Gazze’de yardımlarına devam ederken bölgeden daha fazla yardım ulaştırmak için de girişimlerde bulundu.
 
Filistin ve Gazze’deki sivillerin temel gıda, hijyen, barınak ve tıbbi gereç ihtiyaçlarının acil bir şekilde karşılamak için çalışan Türk Kızılay, bu ihtiyaçların karşılanmasına destek olmak isteyen vatandaşların da yoğun talepleri doğrultusunda “Filistin’in Yaralarını Birlikte Saralım” isimli bir kampanya başlattı. Türk Kızılay, güvenli bir insani yardım koridoru oluşturulmasının ardından Uluslararası Kızılay ve Kızılhaç Hareketi ortaklarından Mısır Kızılayı ve Filistin Kızılayı iş birliği ile bölgeden yardım malzemesi temin ederek Filistin ve Gazze’deki sivillere destek sağlamayı planlıyor.

Anahtar Kelimeler : KIZILAY, SİVİLLERE, YARDIMA, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız