HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ekim 2023 Pazar Saat: 15:20

“MAHALLEMİZ RAHAT BİR NEFES ALACAK”

  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 19 ilçede başlattığı ulaşım hamlesiyle ilçelerin yol ağları modern bir görünüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında Gürgentepe ilçesine bağlı Yurtyeri Mahallesi’n
“MAHALLEMİZ RAHAT BİR NEFES ALACAK”

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 19 ilçede başlattığı ulaşım hamlesiyle ilçelerin yol ağları modern bir görünüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında Gürgentepe ilçesine bağlı Yurtyeri Mahallesi’nde asfalt çalışması yürüten ekipler, vatandaşların yıllar süren özlemine son vererek yüzlerini güldürdü.

 

Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında ve kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergâhlarda özverili bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, altyapısı tamamlanan yolları asfalt ile buluşturuyor. Toplam uzunluğu 1.5 km olan Gürgentepe ilçesine bağlı Yurtyeri Mahallesi’nin merkez güzergahında asfalt çalışması yapan ekipler vatandaşlara konforlu ulaşımın kapılarını araladı. Yol, Yurtyeri Mahallesi’nin yanı sıra Eskiköy Mahallesi’ne de ulaşım sağlaması ile bağlantı yolu olma özelliği de taşıyor.   

 

Yurtyeri Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını değerlendiren Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, ilçeye yapılan yatırımlar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

 

Vatandaşların sorunlarının çözüldüğüne dikkat çeken Başkan Şahin, “Yurtyeri mahallemizde Büyükşehir Belediyemiz tarafından asfalt çalışması başladı. İlk önce Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Yurtyeri mahallemiz ilçemizin büyük mahallelerinden bir tanesi. Daha önceleri burada çok sıkıntılar çekiliyordu. Toz toprak insanlarımızı bunaltmıştı. Bugün bu sıkıntı gideriliyor. Mahallemiz bundan sonra rahat bir nefes alacak. Bu sebeple bir kez daha Başkanıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Asfalt çalışmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Yurtyeri mahalle sakinleri de kendilerine modern ulaşımın kapılarını aralayan Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Çok güzel bir hizmet. Daha önce yollarımız çok kötüydü. Tozdan çamurdan kurtulduk. Bizlere bu hizmeti sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

 

Anahtar Kelimeler : “MAHALLEMİZ, RAHAT, BİR, NEFES, ALACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız