HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 15:28

FATSA ADASI’NA AKIN VAR!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından doğaya uyumlu bir şekilde inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde ziyarete açılan Fatsa Adası ziyaretçi akınına uğruyor. Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz sefer düzenlediği Fatsa Adası’nı ziyaret
FATSA ADASI’NA AKIN VAR!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından doğaya uyumlu bir şekilde inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde ziyarete açılan Fatsa Adası ziyaretçi akınına uğruyor. Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz sefer düzenlediği Fatsa Adası’nı ziyaret eden vatandaşlar manzaraya hayran kalırken aileleri ile birlikte deniz ortasında yaşadıkları keyifli anların ise tadını çıkarıyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımı tamamlanarak Ordu turizminin hizmetine sunulan Fatsa Adası’nı ziyaret eden Başkan Güler, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz sefer düzenlediği Fatsa Adası’nı ziyaret eden vatandaşlar manzaraya hayran kalırken aileleri ile birlikte deniz ortasında yaşadıkları keyifli anların ise tadını çıkarıyor.

 

BAŞKAN HİLMİ GÜLER: “ORDU TURİZMİNE KATKISI TARTIŞILMAZ”

 

Açılışının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen adayı 10 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiğinin altını çizen Başkan Hilmi Güler, yapılacak yeni turizm yatırımları ile Ordu’nun var olan turizm potansiyelinin daha da yukarıya çıkartılacağını söyledi.

 

Başkan Güler, açıklamalarında şu bilgilere yer verdi:

 

“Kısa süre önce açılışını yaptığımız Fatsa Adası, ilimiz turizmi için önemli bir nokta haline geldi. Açıldığı günden itibaren sadece Ordu’dan değil çevre il ve ilçelerden de ziyaretçilerin akınına uğradı. Adaya olan seferlerinde ücretsiz olması bu ilginin daha da artmasına neden oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak ilimiz turizmine kazandırdığımız bu ada daha önce de vardı. Ancak kimsenin ilgisini çekmeyen ve atıl bir şekilde duran bir yerdi. Burayı şehrimizin turizmine kazandırdık. Buraya yaptığımız sosyal tesis ile birlikte buraya gelen vatandaşlar hem güzel bir zaman geçiriyor hem de Ordu’yu denizden izlemenin keyfini yaşıyorlar. Tekrar bu turizm noktasının ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”

 

ORDU’YA ARTI BİR DEĞER KAZANDIRAN ÇALIŞMA OLMUŞ

 

Fatsa Adasının Ordu turizmine önemli katkılar sunduğunun altını çizen vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

 

Vatandaşlar yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

 

“Öncelikle böyle bir turizm noktasını Ordu turizmine kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Yapılan çalışma hem ilimize hem de Fatsa’ya yakışmış durumda. Buradan manzarayı seyretmek çok güzel. Ayrıca seferlerin ücretsiz olması bu ilginin artmasında önemli rol oynamış durumda. Tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ediyoruz”

 

 

Anahtar Kelimeler : FATSA, ADASI’NA, AKIN, VAR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız