HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 13:32

ÜNYE OSB’DE ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Ünye’nin 40 yıllık hayali olan Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar hızla devam ederken, Kanalizasyon Hattı ihalesi de yapılarak sözleşmesi imzalandı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “İlçemizin ekonomik gücünü arttırac
ÜNYE OSB’DE ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Ünye’nin 40 yıllık hayali olan Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar hızla devam ederken, Kanalizasyon Hattı ihalesi de yapılarak sözleşmesi imzalandı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “İlçemizin ekonomik gücünü arttıracak olan OSB, inşallah kısa sürede tamamlanacak ve gençlerimize istihdam sağlanacak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Ünye OSB’de devam eden çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Bir yandan alt yapı çalışmalarının devam ettiği diğer yandan fabrikaların yükseldiği Ünye OSB’de, son olarak kanalizasyon hattı ihalesi de gerçekleştirildi.

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kanalizasyonu Batı Atık Su Arıtma Tesisi’ne bağlayacak olan 3800 metre uzunluğundaki hat için ihaleye çıkıldı. 5 firmanın katıldığı ve 9.971.950 TL keşif bedeli olan ihaleyi 7.452.000 TL ile en düşük teklifi veren Dernek Enerji firması kazandı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve ÜTSO Başkanı İrfan Akar, firma ile sözleşme imzalayarak yer teslimi yapıldı. Başkan Tavlı ve Başkan Akar sözleşmeyi “Hayırlı Olsun” temennileriyle imzaladı.

BAŞKAN TAVLI, “İLÇEMİZDE İSTİHDAMA KATKI SUNACAK OSB’DEKİ ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

OSB’de devam eden çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “İlçemizin istihdamının arttırılması için önemli olan Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Alt yapı çalışmalarının yanı sıra firmalar fabrikalarını kurarak işleri hızlandırıyor. İlçemizde özellikle gençlerimize istihdam sağlayacak olan OSB’de bir süreç daha başladı. Kanalizasyon Hattı İhalesi tamamlanarak yüklenici firmaya yer teslimini ÜTSO Başkanımız İrfan Akar ile birlikte yaptık. İnşallah en kısa sürede bu çalışma da tamamlanacak ve Ünye’mizin 40 yıllık hayaline bir adım daha yaklaşmış olacağız. Şimdiden ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN AKAR, “OSB İLÇEMİZİN EKONOMİSİNİ GÜÇLENDİRECEK”

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ise yaptığı açıklamada, “Bugün önemli bir günü daha yaşıyoruz. Yıllardır hayalini kurduğumuz Ünye Organize Sanayi Bölgesi’ne bir adım daha yaklaştık. Devam eden alt yapı çalışmalarıyla birlikte kanalizasyon hattı ihalesinin de gerçekleştirilmesi bizleri mutlu etti. OSB’de faaliyete geçecek fabrikalar, ilçemize istihdam sağlayacak. Ekonomik olarak ilçemizi güçlendirecek OSB’nin faaliyete geçeceği günleri hep birlikte göreceğiz. İhalemizin ve çalışmalarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, OSB’DE, ÇALIŞMLAR, HIZLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız