HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 15:07

BAŞKAN GÜLER’DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi: “1829 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmekte olan ve yerel
BAŞKAN GÜLER’DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:

“1829 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmekte olan ve yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesi, toplumsal hayatımızın en önemli unsurlarından biridir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte olup halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

Ülkemizde son yıllarda yerel yönetimlerin güçlendirilmesi anlamında devrim niteliğinde adımlar atılmış, muhtarlık kurumu da bu değişimden olumlu yönde kazanımlar elde etmiştir.

Bizlerde 19 ilçemizin 772 mahallesinde sorunların ve ihtiyaçların tespit edilmesinde en önemli referans noktamızı değerli muhtarlarımız olarak görüyoruz.

Çalışmalarımızda muhtarlarımız ile sürekli istişare halinde olup, onlardan gelen her türlü istek ve talebi değerlendiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Ordu’da bir değişim ve dönüşümü hep birlikte yaşıyoruz. Bu değişim ve dönüşümde muhtarlarımızın katkısı ise asla inkâr edilemez.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada belediyemizin gören gözü, tutan eli olan muhtarlarımızla iş birliği, güç birliği ve dayanışma içinde Ordu’muzun geleceği için çok daha güzel hizmetlere birlikte imza atacağımızın inancındayım. 

Bu duygu ve düşüncelerle gerek milleti gerekse devleti temsil eden Ordulu muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca hayatını kaybeden bütün muhtarlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum."

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’DEN, MUHTARLAR, GÜNÜ, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız