HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Ekim 2023 Cumartesi Saat: 14:07

RIZA DEMİR’E BİR DESTEKTE İŞ DÜNYASINDAN

Ordu’nun Gülyalı İlçesi Taşlıçay Mahallesi Muhtar Adayı Eczacı Teknikeri Rıza Demir’e iş dünyasından da büyük destek geldi. Ordulu İş adamı Ender Kırca’yı ziyaret eden Aday Rıza Demir, Taşlıçay Mahallesi için yapmayı planla
RIZA DEMİR’E BİR DESTEKTE İŞ DÜNYASINDAN

Ordu’nun Gülyalı İlçesi Taşlıçay Mahallesi Muhtar Adayı Eczacı Teknikeri Rıza Demir’e iş dünyasından da büyük destek geldi. Ordulu İş adamı Ender Kırca’yı ziyaret eden Aday Rıza Demir, Taşlıçay Mahallesi için yapmayı planladığı alt ve üst yapıların yanı sıra sanat çalışmaları içinde İş adamı Ender Kırca’dan önemli bir destek alarak, Taşlıçay’ın makus talihini değiştirmeye kararlı olduğunu söyledi.

Eğitim, sağlık, spor ve basın camiasının da desteğini alan Demir, yaptığı açıklamada; “Taşlıçay mahallemiz bundan sonra hizmet ve faaliyetler ile anılacaktır. Mahallemizde her yıl geleneksel olarak bir hafta dayanışma günleri etkinlikleri tertipleyeceğim. Bu organizasyonda spordan müziğe ve çeşitli yarışmalarla bir hafta boyunca programlar hazırlayarak Taşlıçayımızı basınımızın da desteği ile bütün ülke geneline tanıtacağız.

Havalimanımız sayesinde Turizme de önem vererek özellikle doğa sporları üzerinde yoğunlaşarak başta Gülyalı ilçemiz olmak üzere Taşlıçayımızı da yerli ve yabancı turistlerin 12 ay boyunca uğrak mekanı haline getireceğiz.

Bunun yanı sıra Tokat’ta her yıl düzenlenen karavan etkinliklerini örnek proje olarak alarak Turnasuyu havzasından başlayarak Taşlıçayımıza kadar bu etkinliği de geleneksel hale getirerek sürdürmek istiyoruz.

Ben adaylığımı ilan ettikten sonra mahallemle daha iç içe olmaya başladım. Edindiğim izlenimlerde talep ve beklentileri bir bir not almış bulunmaktayım. Mahallemizin teveccühü ile kazandığım takdirde bütün talep ve beklentileri tastamam yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Derdimiz makam mevki değil, derdimiz Taşlıçay’a hizmet olacaktır. Hiçbir siyasi ayrım veya başka ayrıştırmalara girmeden herkese eşit ve adil bir şekilde hizmet etmenin arzusundayım. Ve inanıyorum ki ekibimle birlikte bu teveccühü boşa çıkarmayacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler : RIZA, DEMİR’E, BİR, DESTEKTE, İŞ, DÜNYASINDAN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız