HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ekim 2023 Salı Saat: 13:02

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer Ordu ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği Fatsa ilçesinde ilk rotası, Muhtarlar Derneği oldu.   Prof. Dr. Mahmut Özer Hükümet Konağı önünde Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İl
“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer Ordu ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği Fatsa ilçesinde ilk rotası, Muhtarlar Derneği oldu.

  Prof. Dr. Mahmut Özer Hükümet Konağı önünde Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, önceki dönem Milletvekili Metin Gündoğdu, Aybastı Belediye Başkanı, Beytullah Geçtan, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, 28. Dönem Milletvekili adayı İsa Yüksel ve muhtarlar karşıladı.

“YENİ OKUL YATIRIMLARI İÇİN SAYIN MİLLETVEKİLİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu’nun selamlama konuşmasının ardından konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar  Fatsa’da 53 tane köy yaşam merkezinin hayata geçmesiyle ilgili Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’e teşekkür ederek, “20'ye yakın mahallemizde eksiğimiz var, inşallah onları da yakın süreçte Köy Yaşam merkezlerine dönüştüreceğiz. Şehrimizin merkezinde bulunan 4 tane okulumuzdan 2 tanesi ilkokul, bir tanesi ortaokul, bir tanesi lise olmak üzere bu yatırımlar aralıksız bir şekilde devam ediyor. İnşallah yine müjdesini sanayi sitemizde verecek olduğumuz mesleki eğitim atölyesinin ihalesi de yapıldı. Fatsa bir taraftan köyleriyle yüzleşirken diğer taraftan bir sanayi şehri olma sporcu şehri olma yolunda hızla ilerliyor. İnşallah sizlerin önderliğinde şehrimizde çok daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

“FATSA’MIZIN ÇÖZÜLEMEYECEK HİÇBİR SORUNU KALMAYACAK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, muhtarların geçmişe nazaran çok daha görünür olmaya demokrasinin işlemesiyle ilgili kuvvetli bir şekilde fonksiyon görmeye başladıklarını söyleyen Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, “Bizim derdimiz tüm Ordu’nun hak ettiği noktaya ulaşması Gerek seçim sürecinde gerekse seçim sonrası Fatsa’mızı çok daha güçlü pozisyona getirebilmek için var gücümüzle çalıştık. İnşallah bundan sonra sık sık bir araya gelip Fatsa’mızı nasıl daha iyi noktaya getirebiliriz,  kalkınmada çok daha güçlü pozisyona nasıl getirebiliriz hep birlikte inşallah bunların değerlendirmesini yapacağız ve teşkilatımızla birlikte, Milletvekillerimizle birlikte, belediye Başkanlarımızla birlikte sizlerin geçmişten gelen kronik sorunlarınızın çözüldüğü her toplantıda aynı konuların konuşulduğu değil, her toplantıda artık farklı konuların konuşulduğu bir Fatsa'da birlikte olacağız. İnşallah böyle birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz müddetçe Fatsa’mızın çözülemeyecek hiçbir sorunu olmadığına inanıyorum. Muhtarlarımızla birlikte yol yürümekten dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a da bu şehrin sorunlarını bizlere taşıdığı için ve çözümünde birlikte hareket ettiği için çok teşekkür ederim.” dedi.

  Muhtarların Köy Yaşam Merkezleri konusunda teşekkürü sonrası da kısa bir açıklama yapan Milletvekili Özer, “3500 tane eski köy okulunu köy yaşam merkezine dönüştürdük. 3500 tane köyü yaşam merkezinin 525 tanesini Ordu’da açtık, bundan sonra da devamı gelecek.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “VAR, GÜCÜMÜZLE, ÇALIŞIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız