HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ekim 2023 Salı Saat: 14:25

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in geleneksel haline getirdiği “Halk Günü” buluşmaları devam ediyor. Altınordu belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen Halk Günü buluşmasında vatandaşların istek, talep ve sorunlarını tek
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in geleneksel haline getirdiği “Halk Günü” buluşmaları devam ediyor.

Altınordu belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen Halk Günü buluşmasında vatandaşların istek, talep ve sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Tören, önce insan diyen, insana hizmeti ve hürmeti merkeze alan belediyecilik anlayışını düstur edindiklerinin altını çizdi.

Sadece halk gününde değil çarşıda, pazarda, düğünde cenazede, her vesile ile vatandaşlarla bir ve beraber olduklarına dikkat çeken Başkan Tören, “biz büyük bir aileyiz” dedi.

Hayatın her alanında şehre ve insana dokunan nitelikli hizmetler ürettiklerini ve üretmeye de devam ettiklerini belirten Başkan Tören, “belediye hizmetlerimizi aksatmadan, insanımızın kişisel, genel toplumsal beklentilerini de yok saymadan onlarla beraber acılarında kederlerinde sevinçlerinde düğünlerinde cenazelerinde omuz omuza omuz vermeye ve onlarla bu duygudaşlığımızı komşuluk hukukundan da taviz vermeden daha da geliştirmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

“HER BİR İNSANIMIZA SAMİMİYETLE GÖNLÜMÜZÜ AÇMAYA ELİMİZİ UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Tüm imkânlıyla vatandaşların yanında olduklarının bir kez daha altını çizen Başkan Tören “Belediyemizin tüm imkanları insanımızın emrinde ve hizmetindedir. Bütün imkanların ve kaynakların asıl sahiplerinin bu şehri bize emanet eden Altınordulular olduğunu, varlık sebebimizin şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet olduğunu bir saniye bile hatırımızdan çıkarmadık. Büyük bir aile olmanın sorumluluğu hukukunun bize yüklediği anlam ve mesuliyetin altında kalmayacağımızı ve her birinize samimiyetle elimizi gönlümüzü uzatacağımızı aklımızla fikrimizle alın terimizle akıl terimizle çözülebilecek işlerinizle ilgili de çözüme odaklanacağımızı da bilmenizi isterim. Her bir vatandaşımızın derdiyle dertlenmeye, herkesin yüzünün, gözünün içinin güldüğü mutlu bir şehir inşa etmek için canla başla çalışmaya devam” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “BİZ, BÜYÜK, BİR, AİLEYİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız