HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 13:52

“ŞEHRİN SORUNLARINI HEP BERABER ÇÖZELİM”

Ordu Valisi Muammer Erol, şehrin sorunlarını hep beraber çözmek gerektiğini belirterek, bu adımların ertelenmeden atılmasını istedi. Vali Erol, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD)’nin düzenlediği İş Geliştirme Toplantı
“ŞEHRİN SORUNLARINI HEP BERABER ÇÖZELİM”

Ordu Valisi Muammer Erol, şehrin sorunlarını hep beraber çözmek gerektiğini belirterek, bu adımların ertelenmeden atılmasını istedi.

Vali Erol, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD)’nin düzenlediği İş Geliştirme Toplantısına katıldı.

Her ay düzenli bir şekilde yapılan İş Geliştirme Toplantısına, Vali Muammer Erol, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) Başkanı Burhan Çakmak ve iş insanları katıldı.

İş Geliştirme Toplantısında bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, “Bir ay önce gerçekleştirilen İş Geliştirme Toplantısında siz değerli iş insanlarımızla beraberdik. Tekrar bir araya geldik. Şehrimizin sorunlarını hep beraber kafa kafaya vererek görüşelim ve ondan da hepimizi heyecanlandıracak bir sonuca ulaşalım, bu adımları da ertelemeden atalım istiyoruz” dedi.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ise konuşmasında, Ordu’nun sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ve bu sorunların çözümü noktasında el birliğiyle hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaparak, Ordu için birlik ve bütünlük içinde olmak gerektiğini sözlerine ekledi.

“Ordu’da çok güzel çalışmalar yapıyoruz” diyerek, konuşmasına başlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ”Sizler, bizim için çok önemlisiniz. Bu toplantıda herkes söz alabilir, konuşabilir, hiçbir şey kapalı kalmasın istiyoruz” derken, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) Başkanı Burhan Çakmak ise Ordu’nun sosyal ve ekonomik açıdan daha iyi noktaya gelmesi için herkese büyük görev düştüğünü belirtti.

 

Anahtar Kelimeler : “ŞEHRİN, SORUNLARINI, HEP, BERABER, ÇÖZELİM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız