HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 14:56

MELET'TE 3. ETAP BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi 1. ve 2. etabı tamamlamasının ardından Melet Irmağı’nın Durugöl Mahallesi’nde yer alan kısmında, Karadeniz Sahil Yolu ile Karadeniz kıyısı arasında kalan 60 dönümlük alanda 3. Etap çalışmalarına başl
MELET'TE 3. ETAP BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi 1. ve 2. etabı tamamlamasının ardından Melet Irmağı’nın Durugöl Mahallesi’nde yer alan kısmında, Karadeniz Sahil Yolu ile Karadeniz kıyısı arasında kalan 60 dönümlük alanda 3. Etap çalışmalarına başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaların devam ettiği Melet Projesi’nde etap etap yapılan çalışmalarla bölge, Ordu’nun yeni sosyal mekanlarından bir tanesi haline geldi. 1. ve 2. etabı tamamlanan ve modern bir görünüm kazanan projede şimdi ise Melet’in Durugöl kıyısında yeni bir yaşam alanı Ordu’ya kazandırılıyor.

DÖRT DÖRTLÜK BİR YAŞAM MERKEZİ OLUYOR.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Melet’i Ordu’ya yakışır bir görünüme kavuşturmak adına hazırlattığı ve çalışmaları yakından takip ettiği proje ile bölgede değişim ve dönüşüm devam ediyor. Irmakta yapılan ıslah çalışmalarının yanında yürüyüş yolları, yeşil alanlar, parklar, teknelerin ve gemilerin yanaşabileceği yat limanı ve adacıklarla zenginleştirilen proje ile Melet, atıl görünümünden kurtularak dört dörtlük bir yaşam merkezi oluyor.

 DURUGÖL’ÜN MELET KIYISINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

1. ve 2. etabı tamamlamasının ardından hız kesmeyen Büyükşehir Belediyesi, Melet Irmağı’nın Durugöl Mahallesi’nde yer alan kısmında, Karadeniz Sahil Yolu ile Karadeniz kıyısı arasında kalan 60 dönümlük alanda çalışma başlattı. Proje kapsamında yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun grupları, mescit ve çok amaçlı etkinlik alanları hayata geçirilecek. Dere kenarı boyunca yapılacak olan yürüyüş yolu imalatına start veren ekipler projeyi en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların kullanımına açacak.

MELET’İN 1. VE 2. ETAPLARI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

            Ordu Büyükşehir Belediyesi Melet’te ilk olarak 7 bin 559 metrekarelik alanı tamamlayarak kullanıma açmıştı. Daha sonra 2. etaba geçen Büyükşehir Belediyesi burada da 30 dönümlük bir alanda uyguladığı proje ile Ordu’ya çok güzel bir sosyal yaşam alanı kazandırmıştı. Vatandaşların da beğenisini toplayan 1. ve 2. etap çalışmaları bölgeye hareket getirerek eski atıl dönemlerini geride bıraktı.

Anahtar Kelimeler : MELET'TE, 3., ETAP, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız