HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ekim 2023 Perşembe Saat: 13:14

BAŞHEKİMLER PERŞEMBE’DE TOPLANDI

Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen başhekimler toplantısı bu ay Perşembe Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi. Ordu İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özerhan Özer, Sağlık Hi
BAŞHEKİMLER PERŞEMBE’DE TOPLANDI

Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen başhekimler toplantısı bu ay Perşembe Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi.

Ordu İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özerhan Özer, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Yasin Ergül, Personel Hizmetleri Başkanı İmdat Belen, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Kamil Güler ve hastanelerin yöneticileri ile birlikte toplantı öncesinde Perşembe Devlet Hastanesi hizmet birimlerini ziyaret ederek, hizmet birimleri ile ilgili bilgi aldı ve fiziksel alanları inceledi. Hizmet birimlerinin ardından hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sağlık Müdürü Op.Dr. Dursun Tüzün, Perşembe Kaymakamı Fatma Turhan Keser ve Perşembe İlçe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan’ı makamlarında ziyaret ederek ilçede yapılan sağlık hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün Başkanlığında Perşembe Belediyesi toplantı salonunda İlimiz Sağlık Hizmetleri hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya müdürlük yöneticileri, kamu hastanelerin başhekimleri, başhekim yardımcıları, idari mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, “Her ay farklı bir ilçemizde gerçekleştirdiğimiz toplantımızı bu ay Perşembe Devlet Hastanesinde yaptık. Sizleri burada görmekten ve sizlerle bir arada olmaktan mutluyum. Hastanemizde yapılan iyileştirmeler,  sağlık hizmetinin aksatılmadan devamı için oldukça önemli. Birinci önceliğimiz her zaman vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Bu noktada siz değerli yönetim ekibime özverili çalışmalarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim. Bu toplantıların her geçen gün daha verimli hale geldiğini görmekten mutluyum.” dedi.

Perşembe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmet Kolomuç ise hastane birimleri, hizmet kapasitesi ve personel durumu hakkında bilgi verdi. Ardından Perşembe Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü İlhami Temiz hastaneye ait mali durum ve yapılması planlanan iyileştirmeler hakkında katılımcılara bilgilendirmede buundu.

Bu arada Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Destek Hizmetleri Başkanlığı ve Personel Hizmetleri Başkanlığı sunumlarıyla hastane hizmetlerinin mali durum ve personel durumu masaya yatırıldı.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞHEKİMLER, PERŞEMBE’DE, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız