HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ekim 2023 Cuma Saat: 12:19

“GÖREVDEN DEĞİL GÖNÜLDEN”

Bozdağ Mahallesinde hummalı şekilde yürütülen 2 KM’lik Sathi Kaplama Asfalt ve 1 KM’lik Beton Yol çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların tamamlandığı mahallelerde yolların konforlu hale geldiğini söyleyen mahalle sakinleri, Başkan
“GÖREVDEN DEĞİL GÖNÜLDEN”

Bozdağ Mahallesinde hummalı şekilde yürütülen 2 KM’lik Sathi Kaplama Asfalt ve 1 KM’lik Beton Yol çalışmaları tamamlandı.

Çalışmaların tamamlandığı mahallelerde yolların konforlu hale geldiğini söyleyen mahalle sakinleri, Başkan Kibar’a teşekkür etti.

 “Görevden Değil Gönülden” sloganı ile hizmetlerine devam ettiklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Şehrimiz genelinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sahadayız. Bir yandan ilçenin yol ağını genişletirken, diğer yandan da asfalt, beton yol ve sathi kaplama çalışmalarıyla yollarımızı konforlu hale getiriyoruz. Şehrimizde gerek altyapı gerekse yol çalışmalarında yoğun bir temponun içerisindeyiz. Göreve geldiğimizde “Hep birlikte başaracağız” derken tam olarak bunu kastediyorduk. Hep birlikte başarıyoruz inşallah.” dedi.

Yapılan yatırım sayesinde konforlu ulaşım imkânına sahip olan ve memnuniyetlerini ifade eden Mahalle Muhtarı ve sakinleri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkürlerini ilettiler.

 

Anahtar Kelimeler : “GÖREVDEN, DEĞİL, GÖNÜLDEN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız