HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ekim 2023 Cuma Saat: 14:51

YILMAZ: SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

Türkiye Kamu Sen Ordu Şubesi Başkanı Hasan Ali Yılmaz, Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirterek yaptığı açıklamada; “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” dedi. Başkan Yılmaz; “100 yıl
YILMAZ: SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

Türkiye Kamu Sen Ordu Şubesi Başkanı Hasan Ali Yılmaz, Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirterek yaptığı açıklamada; “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” dedi.

Başkan Yılmaz; “100 yıl önce söz konusu vatansa gerisi teferruattır.  En küçük bir tereddüt göstermeden işgal kuvvetlerinin karşısına dikilen kahraman ecdadımızın yaktığı mücadele ateşi; bizlere hürriyetimizi hediye eden vatan, millet ve bağımsızlık aşkı; sinemizde sonsuza kadar yanacaktır. 

Her bir Türk evladı; coğrafyamızı her devirde kan gölüne çeviren, gözü yaşlı masumların hunharca katledilmelerine neden olan şer güçlerin korkulu rüyası, hak yolunun yılmaz savaşçısıdır.  100 yıl önce ecdadımız, kanlarıyla bir milletin kaderini yeniden yazarken, tarihin akışını değiştirmiş; şeref ve haysiyetin varlık sahnesinde ne denli öneme sahip olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. 

 29 Ekim, Türk milletinin bağımsız ve özgür yaşamak, demokratik Cumhuriyet'e sahip olmak, uygar dünyayla bütünleşmek yolundaki kararlılığını ortaya koyduğu bir millî mutabakattır.  Cumhuriyet, milli egemenlik ilkesinin yaşam bulduğu, vatandaşlarımızın hür iradeleriyle yönetime katıldığı, üstün nitelikli bir yönetim biçimidir. 

Meclisimizi ve Cumhuriyetimizi kuranların ülkülerini yaşama geçirmek için var gücümüzle çalışmak, ülkemizi bölmek isteyenlere verilecek en güzel cevap olacaktır.  Esareti kabullenmeyen, özgürlüğü ve bağımsızlığı hayatının temel dinamiği olarak kabul eden Türk milletinin geleceğini, Devletimize ve kurucu değerlerimize bağlılığımızı haykıracak, birlik ve beraberliğimizi herkese göstereceğiz.

Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın kıymetini bir kere daha anladık, ecdadımızın mücadelesinin kutsiyetini bir kere daha idrak ettik. Sabrımız, azmimiz ve ferasetimizle bu zorlukları da hep birlikte aşacak, çok yakın bir zaman içinde vatanımızın dört bir yanında yeniden özgürlüğümüzü doya doya yaşayacak, güzel günlere kavuşacağız.

Büyük mücadelemizin 100. yılında, başta bizlere kazanımlarımızı hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, gelmiş geçmiş bütün şehit ve gazilerimizi sonsuz rahmet ve minnetle anıyoruz. Vatan, millet ve hürriyet sevdamız, çağlara sığmayacak, zamana yenilmeyecek kadar büyüktür. Ne mutlu Türk’üm diyene!" diye konuştu.

 HABER: SEMRA GENÇOSMANOĞLU

 

Anahtar Kelimeler : YILMAZ:, SÖZ, KONUSU, VATANSA, GERİSİ, TEFERRUATTIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız