HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ekim 2023 Cuma Saat: 14:52

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyetimizin 100. yılını geride bırakmanın onurunu yaşarken,
“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin 100. yılını geride bırakmanın onurunu yaşarken, ikinci yüz yıla girmenin de heyecanı içerisindeyiz.  Milli mücadelede iç ve dış tehditlere karşı omuz omuza veren bu halk tarihte eşine az rastlanan kahramanlık destanıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurutuluş Savaşı vererek 29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Cumhuriyetini kurmuştur.

Coşkusunu hep birlikte paylaştığımız Cumhuriyetimizin, 100 yıllık tarihine baktığımızda milletimizin en zor şartlarda dahi nasıl yeniden ayağa kalkabildiğini, gelecek için bize umut veren, attığımız her adım, aldığımız her kararda ders almamız gereken bir dönemdir.

Bugün bizlere düşen ise asırlardır sürdürdüğümüz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde Cumhuriyetimizi daha da güçlendirmek olmalıdır.

Bu doğrultuda kahraman ecdadımızın emaneti olan cennet vatanımıza ve Cumhuriyetimize tüm kazanımlarıyla beraber sonsuza kadar sahip çıkacak ve gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için el ele gönül gönüle geleceğe güvenle yürüyeceğiz.

Bizler bu anlamlı günde vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını verenleri hiçbir zaman unutmayacağız. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında belirtilen hedeflere ulaşmak ve ülkemizi muassır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.”

Anahtar Kelimeler : “CUMHURİYETİMİZİN, 100., YILI, KUTLU, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız