HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ekim 2023 Cuma Saat: 15:03

“ENGİN GURURU YÜREKLERİMİZDE HİSSEDİYORUZ”

Ordu Valisi Muammer Erol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi:  Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü, millet olarak büyük bir coşku, mutluluk v
“ENGİN GURURU YÜREKLERİMİZDE HİSSEDİYORUZ”

Ordu Valisi Muammer Erol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi:  Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü, millet olarak büyük bir coşku, mutluluk ve gurur içerisinde kutluyoruz.


Şan ve şeref destanlarıyla dolu tarihimizden aldığımız azim, cesaret ve vakarla Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında birlikte yürümenin engin gururunu yüreklerimizde hissediyoruz.

 
Cumhuriyet; Milletimizin tüm imkânsızlıklara rağmen vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla, bağımsızlığına kavuşabilmek için giriştiği milli mücadele neticesinde filizlenen halkımızın üstün iradesidir.


Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugüne, bölünmez vatan toprakları üzerinde, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında, tek millet olarak yaşama uğrunda her şeyini feda edebilme anlayışına sahip olduk, bu ruhu tüm benliğimizde hissetmeye ve yaşatmaya devam edeceğiz.


Ülkemizi, sürekli olarak gelişen ve değişen dünyada hak ettiği konuma getirmek için, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hukuk devleti normlarıyla, insan hak ve hürriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim düzeyi ve her bakımdan mutlu olduğu bir Türkiye hedefine ulaşmak için bütün gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.


Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyor, Ordulu hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız