HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ekim 2023 Cumartesi Saat: 12:32

KUMRULULAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru İlçesi’nde beton yol seferberliğine ara vermeden devam ediyor.
KUMRULULAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru İlçesi’nde beton yol seferberliğine ara vermeden devam ediyor. Kumru ilçesine adeta üs kuran ekipler yayla yolu ile Fatsa-Korgan bağlantı yolunda beton yol çalışması yürütüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak arazi ve iklim şartlarına göre beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce devam eden çalışmalar aralıksız bir şekilde ilerliyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük önem verdiği ulaşım seferberliği çerçevesinde mahalle ve grup yolları standartları yüksek bir ulaşıma kavuşuyor.

BETON YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ordu’da asfalt ve beton yol seferberliğine devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesine adeta üs kurdu. Kumru’yu yaylalarla buluşturan ve yaklaşık 2,5 km’lik yol ağı bulunan Ortaca ve Ericek Yaylası ile Fatsa ve Korgan ilçelerine bağlantıyı da sağlayan toplam 4 kilometrelik Fizme- Kurtuluş Mahallesi’nde beton yol çalışması sürdüren Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan tam destek aldı. Yaylaya ulaşım konforunun artırılması için başlatılan çalışmalarda 2,5 kilometrelik yol ağında şuana kadar 1 km’lik güzergâh beton yol ile buluştu. Fatsa ve Korgan ilçelerine bağlantı sağlayan Fizme-Kurtuluş Mahallesi’nde başlatılan ve toplamda 4 km olan yol ağında şuana kadar 1 km’lik çalışma yapan ekipler geriye kalan bölümlerin tamamlanması için yoğun mesai yürütüyor.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Uzun yıllardır bekledikleri yol hasretinin son bulduğunu ve toz, topraktan kurtulduklarını ifade eden vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

Devam eden beton yol çalışmalarını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, “Yaylalarımız ve Mahallelerimiz arasındaki ulaşım sorunu çözülüyor. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımı sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız