HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ekim 2023 Cumartesi Saat: 12:36

“100. YILIMIZI TÜM COŞKUMUZLA KUTLUYORUZ”

Ak Parti Kadın Kolları Ordu İl Başkanı Ayşegül Baysal, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı,
“100. YILIMIZI TÜM COŞKUMUZLA KUTLUYORUZ”

Ak Parti Kadın Kolları Ordu İl Başkanı Ayşegül Baysal, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı, Başkan Baysal mesajında şunları söyledi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde milletin, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıktığı Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünü Türk milletinin bağımsızlığından, millet iradesinden ve milli egemenlik ilkesinden ödün vermeden tüm coşkumuzla Ak Parti Ordu İl Kadın Kolları olarak kutluyoruz

CUMHURİYET İLE YÜKSELEN KADINLAR BİRÇOK ALANDA BAŞARIYA İMZA ATTI

Cumhuriyet, cesaretleri ve kararlılıklarıyla sadece cephede değil siyasetten toplumsal alana kadar adından söz ettiren kadınlar yetiştirdi. Sabiha Gökçen'e, Afet İnan'dan Halide Edip Adıvar'a; azim ve başarılarıyla ilklere imza atarak dünyaya ismini duyuran güçlü kadınlarımız, yerini toplumun her mecrasında güçlü politikalara ve girişimci ruhu ile her alanda varlığını sürdüren kadınlarımıza bıraktı.

CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILININ SORUMLULUĞUNU 21 YILDA YERİNE GETİRDİK.

Kadınların yıllarca bekleyen pek çok hak talepleri 2002’den itibaren AK Parti hükümetleri döneminde devrimci bir hamleyle, devrimci bir bakış açısıyla gerçekleştirdik. Cumhuriyetin 100’üncü yılının sorumluluğunu 21 yılda yerine getirdik.

Cumhuriyet'imiz bize şanlı ecdadımızın olduğu kadar evlatlarımızın da emanetidir. Bu emanete sahip çıkarak Cumhuriyet'imizi ilelebet muhafaza etme görevi, bugün her birimizin en önemli sorumluluğudur. Milletimiz bugünlere nasıl geldiğini asla unutmayacak, şanlı mazisine ve aydınlık geleceğine sımsıkı sarılmaya devam edecektir.

Tarihimizden aldığımız kuvvet, sahip olduğumuz güçlü irade ve sarsılmaz inancımızla bugün Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 'Türkiye Yüzyılı' vizyonumuz doğrultusunda her alanda ortaya koyduğumuz hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA, TÜRKİYE OLARAK FİLİSTİNLİ KADINLARIMIZIN YANINDA OLDUĞUMUZU BİR KEZ DAHA VURGULAMAK İSTİYORUZ.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Sizlerin haklarını korumak, refahınızı artırmak ve geleceğe umutla bakmanızı sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin güçlü ve direngen duruşunuz, bizlere her zaman ilham kaynağı olmuştur.

Filistinli kadınların her alanda daha fazla seslerini duyurmaları ve katılımlarının artması için her türlü desteği vermeye hazırız. Sizlerin hikayeleri, direnişiniz ve azminiz, bizlere insanlık onurunun ve eşitliğin her koşulda savunulması gerektiğini hatırlatıyor. Umuyoruz ki, barış ve huzurun egemen olduğu bir Filistin için el ele vererek daha güçlü bir geleceğe ilerleyeceğiz.

Sizlere minnettarız ve desteklerimizi her zaman hissedebileceğinizi bilmenizi istiyoruz. Umudunuz ve direnişiniz, bizim umudumuz ve dayanağımızdı.

EVİMİZİ, SOKAKLARIMIZI BALKONLARIMIZI GÖLGESİNDE HUZUR BULDUĞUMUZ AL BAYRAKLA, AL YILDIZLA DONATALIM.

Topraklarımızın her karışını mübarek kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizi rahmetle, Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Harbimizin tüm kahramanlarını minnetle anıyor, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten kutluyorum.

Cumhuriyet, kahramanlarımızın yere düşürmemek için mücadele ettiği ay-yıldızlı şanlı bayrağımızı daima en yükseğe taşıma kararlılığıdır. Cumhuriyet'in 100 ’üncü yaşına girdiğimiz bu hafta da kadınlarımızdan ve naçizane isteğimiz, yüreğimizdeki bayrak ve Cumhuriyet aşkını evlerimize, şehrimize balkonlarımıza taşıyalım. Davetimiz tüm kadınlara; evimizi, sokaklarımızı balkonlarımızı gölgesinde huzur bulduğumuz al bayrakla, al yıldızla donatalım.”

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “100., YILIMIZI, TÜM, COŞKUMUZLA, KUTLUYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız