HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ekim 2023 Pazar Saat: 13:10

CHP’Lİ GÜRSOY’DAN CUMHURİYET MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Gürsoy mesajında, “Türk Milleti olarak varoluş mücadelemiz ve muasır medeniyetler seviyesine çıkma am
CHP’Lİ GÜRSOY’DAN CUMHURİYET MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Gürsoy mesajında, “Türk Milleti olarak varoluş mücadelemiz ve muasır medeniyetler seviyesine çıkma amacımız doğrultusunda, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı kazanarak, Cumhuriyetle taçlandırıldığı günün 100. yıldönümünü kutlamanın haklı gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Gürsoy, mesajının devamında; “29 Ekim 1923 tarihinde Türk Milleti İstiklal ve İstikbali için eşi benzeri görülmemiş bir mücadele vererek, manda ve himayenin asla kabul edilmeyeceğini, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını, göğsünü siper ederek bu kutsal vatanımızın bir karış toprağını asla vermeyeceği, şanlı bayrağımızı sonsuza kadar dalgalandıracağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Cumhuriyetin ilanıyla birlikte de milletimiz demokrasiye geçiş sağlayarak, Türk devletinin varlığı ve istiklali ebedileşmiş, kişisel haklar, eşitlik ve özgürlük kavramları toplumsal hayatımızda yer almaya başlamış, dolayısıyla da herkesin yönetime katılma hakkı tanınarak, bireylerde vatandaşlık bilincinin oluşmasının temelleri atılmıştır.

Bugün bizlere düşen en önemli görev ise atalarımızdan almış olduğumuz en değerli mirasımız olan Cumhuriyet’i gelecek nesillerimize anlatmak, aktarmak ve sahip çıkmak olmalıdır” diye konuştu.

Gürsoy, daha sonra şu ifadelere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kazanılan Kurtuluş Savaşımız ve Cumhuriyetimiz, milletimizin kalbinde hiçbir zaman sönmeyen bir ateş olarak yaşamaya devam edecek ve yakılan istiklal meşalesi sonsuza kadar sürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; bizlere Cumhuriyeti armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yaşı kutlu olsun.”

Anahtar Kelimeler : CHP’Lİ, GÜRSOY’DAN, CUMHURİYET, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız