HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Ekim 2023 Pazar Saat: 15:13

ASIRLIK YOL SEFERBERLİĞİ

  Fatsa Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak, Tayalı Mahallesinde  8 km’lik beton yol çalışması gerçekleştirdi.  Fatsa Belediyesi ekipleri belirlenen program çerçevesinde altyapısı tamamlanan mahalle ve grup yo
ASIRLIK YOL SEFERBERLİĞİ

 

Fatsa Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak, Tayalı Mahallesinde  8 km’lik beton yol çalışması gerçekleştirdi. 

Fatsa Belediyesi ekipleri belirlenen program çerçevesinde altyapısı tamamlanan mahalle ve grup yollarında standardı yüksek, konforlu bir ulaşımın kapılarını aralıyor. Bu kapsamda Tayalı Mahallesinde yol seferberliğini sürdürüyor. 

“FATSA BELEDİYEMİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR”

Tayalı Mahallesi Muhtarı Mustafa Bozkurt bu zamana kadar böyle hizmet görmediklerini belirterek, “Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben mahalle halkımız adına emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

“DERDİMİZ VE GAYEMİZ KIRSALDA  YAŞAM STANDARDINI YÜKSELTMEK”

Konforlu, asırlık yollar yaptıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Bugün Tayalı, Kılavuzömer, Küpdüşen ve Kabakdağ mahallelerimizin ara yollarında ve ana yollarında hummalı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 4 gün önce başlamış olduğumuz emülsiyon asfalt çalışmalarında 4 km Büyükşehir Belediyemiz, 4 km de Fatsa Belediyemiz’in yetki alanlarında olan 8 kilometrelik asfalt çalışmasını bugün itibariyle tamamlamış olduk. İnşallah kısa süre içerisinde bu yıl ki 50 kilometrelik emülsiyon asfalt çalışması hedefine ulaşmış olacağız. Başta Kılavuzömer, Tayalı, Kabakdağ ve Küpdüşen mahallelerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Fatsa’mızın her karış toprağı bizim için aynı özellik ve değerde. Bizleri güler yüzle ve samimiyetle kucaklayan vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ASIRLIK, YOL, SEFERBERLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız