HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ekim 2023 Salı Saat: 12:45

TENİS HEYECANI BİTTİ

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Masa Tenisi Yıldızlar Bölge Takım ve Ferdi Yarışmaları Altınordu Başpehlivan Spor Salonunda oynanan final karşılaşmaları ile birlikte s
TENİS HEYECANI BİTTİ

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Masa Tenisi Yıldızlar Bölge Takım ve Ferdi Yarışmaları Altınordu Başpehlivan Spor Salonunda oynanan final karşılaşmaları ile birlikte sona erdi.

 Çekişmeli, heyecanlı ve dostluk içerisinde gerçekleşen karşılaşmalar sonucunda takım sıralamasında Yıldız Erkeklerde Kastamonu MTSK birinci, Ankara Altyapı Gelişimspor ikinci ve Amasya Kutlubey Okulları Spor Kulübü üçüncü olurken, Yıldız Kızlarda Ankara Şafaktepe G.S.K. birinciliği ederken, Ankara AFAD G.S.K. ikinci ve Çorum Gençlikspor üçüncü olmayı başardı.

Bireysel Yıldız kızlarda Çorum Gençlikspor oyuncuları göz doldurdu. Birinciliği Nazlı Şahan ve İkinciliği Nehir Bolat kazanırken, bronz madalya Çaykur Rizespor’lu Dilay Balaban elde etti.

Bireysel erkeklerde Çorum Belediye Sporcusu Berat Özdemir altın madalya, Iğdır Gençlikspor oyuncusu Umutcan Gündoğdu İkinci ve Amasya Kutlubey Sporcusu Beyazıt Berk Demir üçüncü olarak şampiyonayı tamamladılar.

 

 

Anahtar Kelimeler : TENİS, HEYECANI, BİTTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız