HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ekim 2023 Salı Saat: 13:22

FATSA’YA 4.5 YILDA ÖMÜRLÜK YATIRIM

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Şehit Mehmet Şahin Sokak 270 metre, Bahçe Sokak 230 metre, Şehit İbrahim Kılıç 250 metre, Canlı Sokak 220 metre ve Turan Sokakta 150 metre yağmur suyu hattı ve zayıf zemin dolgu
FATSA’YA 4.5 YILDA ÖMÜRLÜK YATIRIM

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Şehit Mehmet Şahin Sokak 270 metre, Bahçe Sokak 230 metre, Şehit İbrahim Kılıç 250 metre, Canlı Sokak 220 metre ve Turan Sokak'ta 150 metre yağmur suyu hattı ve zayıf zemin dolgu çalışması başlatıldı. 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yağışlı havalarda su baskınlarının önüne geçmek amacıyla gerçekleştirdiği yağmur suyu hattı yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

"TÜM EKİPLERİMİZE ÇALIŞMALARINDA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM"

Kent genelinde asfalt, beton ve sathi kaplama yol çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sorunsuz bir altyapı için de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şehit Mehmet Şahin Sokak, Bahçe Sokak, Şehit İbrahim Kılıç sokak, Canlı Sokak ve Turan Sokak’ta devam eden yağmur suyu hattı yapım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Göreve geldiğimiz günden bugüne sorunsuz bir üstyapı ve altyapı için canla başla çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ve iş makinelerimizle aralıksız olarak kentimizin muhtelif noktalarında yağmur sularının altyapı işlemlerini gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Tüm ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’YA, 4.5, YILDA, ÖMÜRLÜK, YATIRIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız