HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ekim 2023 Salı Saat: 14:41

ALTINORDU’DA YOĞUN TEMPO

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, kesintisiz sürdürdüğü hizmet seferberliği ile mahallelerin sorunlarını çözmeye vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Altınordu Belediyesi, C
ALTINORDU’DA YOĞUN TEMPO

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, kesintisiz sürdürdüğü hizmet seferberliği ile mahallelerin sorunlarını çözmeye vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Altınordu Belediyesi, Cumhuriyet mahallesinin 9 sokağını daha altyapısı ve üstyapısı ile sil baştan yeniledi. Başkan Aşkın Tören döneminde Cumhuriyet mahallesinde yenilenen sokak sayısı 92 oldu.

 

CUMHURİYET MAHALLESİNDE 92 SOKAK SİL BAŞTAN YENİLENDİ

 

Hem kent merkezinde hem kırsalda yoğun bir tempo ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, Cumhuriyet mahallesinin 1252, 1302, 1307, 1321, 1417, 1420, 1421, 1422 ve 1423 No’lu sokaklarını ilk defa altyapı ile tanıştırdı. Sağlıklı altyapıya kavuşturulan 9 sokak ardından sıcak asfalt konforu ile buluşturuldu. Son yapılan çalışma ile Cumhuriyet mahallesinde yinelenen sokak sayısı 92’ye yükseldi.

Başkan Aşkın Tören döneminde ilk defa altyapı ile tanıştırılan toplam 92 sokak yaklaşık 20 km sıcak asfalt çalışması ile de standardı yüksek, konforlu bir yapıya kavuşturuldu.

Mahallenin, sokak sokak, cadde cadde baştan başa yenilendiğini belirten Muhtar Uğur Özcan ve mahalle sakinleri Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 

BAŞKAN TÖREN “MARKA ŞEHİR ALTINORDU OLMA YOLUNDA KENTİMİZ BÜYÜYOR, GELİŞİYOR HER GEÇEN GÜN CAZİBESİ ARTIYOR”

 

Başkan Aşkın Tören “şehrin dört bir yanında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Son bahar çalışma takvimimiz doğrultusunda bir taraftan kent merkezinde altyapı ve yol çalışmalarına bir taraftan da kırsal yol ağımızı kış koşullarına daha dirençli hale getirecek çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz yatırımlarla şehrimiz gelişiyor güzelleşiyor ve her geçen gün gün yaşanabilir şehir hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Yegâne gayemiz milletimize hizmet etmek ve onların hayır dualarını kazanmak. Bu gaye doğrultusunda şehrimize hizmet etmeye, hemşehrilerimizin hayatlarına ve gönüllerine dokunmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki, daha gidilecek çok yolumuz yapılacak çok işimiz var” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DA, YOĞUN, TEMPO

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız