HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ekim 2023 Salı Saat: 15:51

GENÇ, KYK YURDUNU YERİNDE İNCELEDİ

  İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melih Şah Genç, Fatsa’da ki KYK yurdunda meydana gelen asansör kazasının ardından yurtta incelemelerde bulunduklarını belirtti.   Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Dün gece Fatsa KYK yurdund
GENÇ, KYK YURDUNU YERİNDE İNCELEDİ

 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melih Şah Genç, Fatsa’da ki KYK yurdunda meydana gelen asansör kazasının ardından yurtta incelemelerde bulunduklarını belirtti.

 

Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Dün gece Fatsa KYK yurdunda meydana gelen asansör kazası  ile ilgili  video ve görüntüleri izledikten sonra olayı yerinde görmek ve incelemek adına Fatsa İlçe teşkilatımızla öğrenci yurdumuza geldik.

 

Yurt müdürümüzden bilgi aldık. Kendileri kaza olmadığını ve arıza olduğunu, bilirkişi raporunda asansörün sağlam olduğuna dair rapor tutulduğu tarafımıza beyan etmiştir. Aydın'da yaşanan can kaybından sonra Fatsa'da yaşanan bu olay, mutlaka en ince detayına kadar araştırılmalı, görevde ihmal, kusur varsa sorumlular tespit edilmelidir” dedi. 

 

Genç, açıklamasının devamında ise; “Devletimize emanet edilen çocuklarımızın can güvenliği ve sağlıkları bizim için çok değerlidir. İlgili ve yetkili kişilerin görevlerini layıkıyla yapıp yapmadıklarının kontrolünü yapmak bizim asli görevlerimizdendir.

 

Çocuklarımıza baskı yapılıp olayın örtbas edilmesine, yurt borcunuz bulunmaktadır diye gençlerimize mesaj atılıp sindirilmek istenmesine müsaade etmeyerek olayın takipçisi olacağımızı kamuoyumuza ve yetkililere duyuruyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : GENÇ, KYK, YURDUNU, YERİNDE, İNCELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız