HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 14:52

ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Ordu il genelinde yaptığı yatırımlarla hizmet kalitesini her geçen gün yükselten Büyükşehir Belediyesi, halkın kaliteli ve sağlıklı içme suyuna erişiminin sağlanması adına içme suyu hatlarını yenilemeye devam ediyor. Ordu Büyükş
ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Ordu il genelinde yaptığı yatırımlarla hizmet kalitesini her geçen gün yükselten Büyükşehir Belediyesi, halkın kaliteli ve sağlıklı içme suyuna erişiminin sağlanması adına içme suyu hatlarını yenilemeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde içme suyu ve kanalizasyon altyapısı ihtiyacını karşılamak amacıyla yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Perşembe ilçesinde çalışmalarına devam eden ekipler, Kacalı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde; içme suyu ve kanalizasyon hatlarını sil baştan yeniliyor.

ÇALIŞMALAR SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile geçtiğimiz günlerde başlayan çalışmalarda ekipler 3’te 1’lik bölümü tamamladı. Yapılan çalışma kapsamında ilçede 950 metrelik kanalizasyon ve içme suyu inşasında şuana kadar 300 metrelik bölüm tamamlanırken, geriye kalan 650 metrelik bölümlerin hava şartlarına göre kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

GENEL MÜDÜR MURAT US, ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

Ekiplerin çalışmalarını sahada takip eden OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan ile yapılan çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgi aldı.

Genel Müdür Murat Us, kısa sürede çalışmanın tamamlanacağını müjdelerken, şu ifadelere yer verdi:

“Büyükşehir Belediye başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kısa sürede başladığımız çalışmalarda 3’te 1’lik bölüm geride kaldı. Hızlı ilerleyen çalışmalardan dolayı ekiplerimizi kutluyorum. Geri kalan 650 metrelik bölümünde kısa sürede bitirilerek mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Yaklaşık 50 yıllık bir altyapı çalışmasını burada inşa ediyoruz. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : ALTYAPI, ÇALIŞMALARI, TAM, GAZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız