HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Kasım 2023 Perşembe Saat: 13:45

BÜYÜKŞEHİR SPORUN YANINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 4.5 yılda ulusal ve uluslararası müsabakalarda 47 altın, 35 gümüş, 56 bronz madalya kazanan OBB Spor kulübüne 144 müsabık sporcusuna ve 12 antrenörüne 11 kalemde 2 milyon liralık spor malzemesi desteği verdi.
BÜYÜKŞEHİR SPORUN YANINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 4.5 yılda ulusal ve uluslararası müsabakalarda 47 altın, 35 gümüş, 56 bronz madalya kazanan OBB Spor kulübüne 144 müsabık sporcusuna ve 12 antrenörüne 11 kalemde 2 milyon liralık spor malzemesi desteği verdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen ve çok sayıda sporcu ve antrenörün katıldığı törende bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, spor yatırımlarını arttırdıklarını, sporculara her türlü destek olduklarını belirtti.

Başkan Güler, “Sizler bizim gururumuzsunuz. Rol modelimizsiniz çünkü sporda mücadeleye, efendiliğe, erdeme, fiziki güce, zeka gücüne, örnek ahlaka etiğe dayanıyor. İnşallah çok daha güzel günlere birlikte kavuşuruz diye düşünüyorum. Biz sizin her zaman yanındayız. Ordu’muzu hem bölgemiz hem yurdumuz hem de yurt dışında temsil edin. İmkanlarımızı son noktasına kadar sizler için kullanacağız.” dedi.

“14 AKTİF SPOR BRANŞIMIZ VAR”

14 aktif spor branşına sahip olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Güler halter, atletizm, jimnastik gibi çeşitli branşlarda da sporcu yetiştireceklerini söyledi.

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Kulübümüzden 5 bin 322 sporcu faydalanmış ve 956 sporcumuz lisanslandırılmış. Bu Ordu için çok güzel bir rakam. Bu arada boks, kick boks, güreş, yelken, kano, tekerlekli sandalye basketbol, triatlon, yüzme, bedensel engelliler yüzme, tekvando, satranç, yağlı güreş, işitme engelliler güreş olmak üzere 14 aktif spor branşımız var. Halter, atletizm, geleneksel okçuluk, dağcılık ve jimnastik branşlarını da 2024 yılında açmayı planlıyoruz.”

“2 MİLYONLUK SPOR MALZEMESİ DAĞITIMI YAPILDI”

2019-2023 yılları arasında ulusal ve uluslararası müsabakalarda 47 altın, 35 gümüş ve 56 bronz madalya ile sporcuların büyük başarı elde ettiklerini altını çizen Başkan Güler, sporcu ve antrenörlerine yaklaşık 2 milyon değerinde spor malzemesi desteği vereceklerini ifade etti.

Başkan Güler, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Sporcularımız bizim dönemimizde 47 altın, 35 gümüş ve 56 bronz madalyanın sahibi olmuşlar. Bu başarı alkışlanır. Bu zamana kadar 45 milyon da spora yatırım yaptık. Bugün de 144 müsabık sporcu ve 12 antrenörümüze de 2 milyon değerinde spor malzemesi dağıtımı yapacağız.”

Konuşmaların ardından Başkan Güler, spor malzemelerini düzenlenen törende sembolik olarak sporculara dağıttı. Destekleri için Başkan Güler’e teşekkürlerini ileten sporcu ve antrenörler günün anısına fotoğraf çektirdi.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DE 17.5 MİLYON LİRA DESTEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2019-2023 yılları arasında Ordu’da bulunan amatör spor kulüplerine de 17,5 milyon lira değerinde ayni ve nakdi yardımda bulunmuştu.

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR, SPORUN, YANINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız