HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Kasım 2023 Cumartesi Saat: 10:18

VALİ EROL’DAN KURUM ZİYARETLERİ

Ordu Valisi Muammer Erol, İade-i ziyaretlerine devam ediyor. Vali Muammer Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği k
VALİ EROL’DAN KURUM ZİYARETLERİ

Ordu Valisi Muammer Erol, İade-i ziyaretlerine devam ediyor. Vali Muammer Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Erol, iade-i ziyaret programı kapsamında kamu kurumlarının yanı sıra sanayici ve iş insanları, sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarına da ziyaretlerde bulunuyor.

KAMU KURUMLARINI ZİYARET EDİP, BRİFİNG ALDI

İlk olarak DSİ 75. Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek DSİ Müdürü Mehmet Kurul’dan yapılan, tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında detaylı bilgi alan Vali Muammer Erol, yapılan çalışmalar nedeniyle Devlet Su İşleri 75. Şube Müdürü Mehmet Kurul ve DSİ personeline teşekkür ederek, başarılar diledi.

Orman İşletme ve Fidanlık Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Erol, Orman İşletme Müdürü Uğur Aktaş ve Fidanlık Müdürü Esra Solmaz Akşit’ten orman alanları, ilimizin orman varlığı ve ağaçlandırma faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Aktaş, ”İşletmemiz, Ordu, Perşembe, Çambaşı, Dibektaşı, Gölköy, Gürgentepe, Ulubey, Sarpdere, Kabadüz olmak üzere 9 Adet Orman İşletme Şefliği, 1 Adet Kadastro ve Mülkiyet Şefliği'nden oluşmaktadır” diyerek, ziyaret dolayısıyla Vali Erol’a teşekkür etti.

Vali Muammer Erol, İl Göç İdaresi ile Karayolları 77. Şube Şefliğine de bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Erol, İl Göç İdaresi Müdürü Ferruh Dibiç’ten ilimizde bulunan göçmenlere yönelik yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında, Karayolları 77.Şube Şefi Sertaç Erkoç’tan, karayolları tarafından yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı brifing aldı.

BANKA ŞUBELERİNE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

Vali Erol, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen Halk Bankası, Ziraat Bankası, ING Bank, Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası Ordu Şubesi ile Ziraat Katılım Bankası Ordu Şube Müdürlerine de iade-i ziyarette bulundu. Vali Erol, banka müdürlerinden çalışmaları, şubeler ve bankalardaki işlem hacimleri ile ilgili bilgiler alarak, işlerinde kolaylıklar diledi.

MUHTAR DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ile Ordu-Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Merve Nuray Karakaya’ya da iade-i ziyarette bulunan Vali Erol, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında muhtarlara önemli görevler düştüğünü söyleyerek, sorun ve taleplerini dinledi.

İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ

İade-i ziyaret programı kapsamında Ordu’nun önde gelen sanayi kuruluşlarından Ordu Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Orbetaş beton tesisi, Aktaşlar ile Çelebioğlı Gıda Tarım Ürünleri A.Ş’yi de ziyaret ederek, tesisleri yakından tanıma fırsatı bulan Vali Erol, Orbetaş beton tesisini ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kırca'dan işletmenin faaliyeti ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak, bir süre sohbette bulundu.

Ender Kırca, ”Şirketimiz, 1996 yılında hazır beton üretimi ve pazarlaması alanında faaliyet göstermek üzere Ordu Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuş ve faaliyetine devam etmektedir. 250 kişiye İstihdam sağlıyoruz” diyerek, ziyareti dolayısıyla Vali Muammer Erol’a teşekkür etti. 

Vali Erol, Ordu OSB'de "Aktaşlar Lezzet Grubu" adıyla dondurulmuş pide, lahmacun ve diğer gıda maddeleri üretimi yapan tesisi de gezerek, işletme sahibi Tamer ve Samet Aktaş'tan bilgi aldı.

650 kişiye istihdam sağladıklarını belirten Tamer Aktaş, Amerika başta olmak üzere, Fransa, Avustralya, Almanya, Norveç, Irak, İtalya, Rusya, Kosova Irak başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat yaptıklarını anlattı.

Vali Muammer Erol, ilk yıllarda soya ve fındık unu ürünleri ile faaliyet gösteren, 2008 yılında fındık entegre tesisini bünyesine dahil ederek 2017 yılında yağ tesisi ile fındık yağ grubu ile birlikte Üretim faaliyetlerini toplam 10000 m2 alan içinde 6500 m2 kapalı alanda sürdüren ve bir aile şirketi olan Çelebioğlu Gıda Tarım Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş tesislerini de gezerek, üretim, pazarlama ve satış faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Çelebi’den bilgi aldı.

Vali Muammer Erol, Yurtbay Seramik Ordu Bayiliğini yapan Yaşar Pamuk ve Mimar Burak Pamuk, Ateş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Ateş, Skyhouse Enerji bayi Rezzan Barın Turgut’a da iade-i ziyarette bulundu.

Vali Erol, ”Ordu ekonomisine katkı sunan iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek, ziyaret programlarını tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL’DAN, KURUM, ZİYARETLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız