HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Kasım 2023 Cumartesi Saat: 13:14

YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 19 ilçede olduğu gibi Fatsa ilçesinde de ulaşım seferberliği devam ediyor.
YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 19 ilçede olduğu gibi Fatsa ilçesinde de ulaşım seferberliği devam ediyor. Bu kapsamda Fatsa ilçesi Dereyurt Mahallesi’nin yıllardır beklediği yol asfalta kavuştu. Dereyurt Mahallesi sakinleri yol sevinçlerini astıkları pankartlar ile gösterdiler.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler bir dizi inceleme ve açılışlarda bulunmak üzere Fatsa ilçesine gitti. Fatsa ilçesi Dereyurt Mahallesi’nin yıllarca özlemle beklediği güzergahta yapılan asfalt çalışmaların bitirilmesinin ardından yolun açılışı yapıldı. Açılışa Başkan Güler’in yanı sıra çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katıldı.

“DEREYURTLULAR FATSA’YA KOLAY BİR ŞEKİLDE İNECEK”

Açılış programında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bütün çalışmaları ile vatandaşların emrinde olduklarını söyledi.

Yapılan yol ile birlikte Dereyurt Mahallesi sakinlerinin Fatsa’ya daha konforlu bir yol ile gideceklerini de ifade eden Başkan Güler şöyle konuştu: “Biz bir aileyiz. Bir yanda Filistin’de büyük bir sıkıntı var. Tabi böyle bir durumda bu şekilde bir açılış gerçekleştiriyoruz. Bir yandan hayatımız sürüyor. Yollarımızın, sularımızın yapılması lazım. Bir şekilde hizmetlerin size ulaşması lazım. Bütün çalışma arkadaşlarımızla, belediyelerimizle, il başkanlıklarımızla, siyasi yapımızla sizlerin emrindeyiz. 4 km’lik bu yolun ardından Kabakdağ ve Dereyurt bağlantı yolu yapıldı. Yine Tayalı Mahallesi’ne bağlantı yolunu yapacağız. Aynı zamanda burada OSKİ sizlere 4,5 km su hattı inşa etmiş. Bu yol ile artık sizler Fatsa’ya kolay bir şekilde ineceksiniz. Yolların ve suyun burada yapılması ile turizme de açık olacağız. Bizim şu an görevimiz alt yapıyı yapmak, yolu, suyu yapmak. Ardından daha zengin olmak için de Cumhurbaşkanımız liderliğinde daha güzel çalışmalar yapmak. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Bütün bu güzelliklerin artarak devam etmesini diliyorum.”

Açılış konuşmasının ardından genci yaşlısı her kesimden vatandaşın bulunduğu programda kurdele kesimi gerçekleştirildi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Başkan Güler açılış programı sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Yıllardır özlemle bekledikleri yola kavuşmalarının heyecanını yaşayan Dereyurt Mahallesi sakinleri Başkan Güler’e hizmetten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

 

Anahtar Kelimeler : YILLARIN, YOL, SORUNU, ÇÖZÜLDÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız