HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Kasım 2023 Cumartesi Saat: 13:49

DÜZMAHALLE, ALTINORDU BELEDİYESİ İLE DEĞİŞİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in şehrin çehresini değiştiren altyapı ve üstyapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor.
DÜZMAHALLE, ALTINORDU BELEDİYESİ  İLE DEĞİŞİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in şehrin çehresini değiştiren altyapı ve üstyapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Altınordu Belediyesi Düz mahallenin 9 sokağında sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Başkan Aşkın Tören’in altyapı yatırımlarıyla yıllardır yaşadığı su baskınlarından kurtulan ve sağlıklı bir altyapıya kavuşan Düz mahalle üstyapı çalışmalarıyla yepyeni bir çehreye kavuşuyor.

DÜZ MAHALLE DE YEPYENİ BİR ÇEHREYE KAVUŞUYOR

            Şehirde Pazar yeri olarak da hizmet veren Temel Uzlu Sokak, Alanarası, Uygunluk, Park, Bahriye Üçok, Karkaçar, Genlik, Ongun Sokaklar ve Varlık Sokakta başlayan çalışmaların birinci etabı tamamlandı. Toplam 9 sokakta yollar sıcak asfalt konforuna kavuştu.

Sıcak asfalt çalışmalarının ardından kaldırım çalışmaları başladı. Sağlıklı altyapıya ve konforlu üst yapıya kavuşan sokaklarda kaldırımlar mineral yüzeyli begonit taşlarla ilmek ilmek işlenecek. Modern aydınlatmasıyla da sokaklar yepyeni bir yaşam alanına dönüşecek. Çalışmalar tamamlandığında estetik ve görsel güzelliği ile şehrin en eski mahallelerinden Düz Mahalle göz kamaştıracak.

BAŞKAN TÖREN “YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR İDDİAMIZI GÜÇLENDİREN HİZMETLER ÜRETİYORUZ”

            Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, şehrin ticaret ve sosyal yaşamının merkezlerinden biri olan Düz mahalleyi altyapısı ve üstyapısı ile yeniden ayağa kaldırdıklarını belirtti.

Kent merkezinde, özellikle tarihi mahallelerde modern şehircilik vizyonuyla her kesimin takdirini toplayan çalışmalara imza attıklarının altını çizen Başkan Tören, “Göreve gelir gelmez Düz mahalleyi uzun yıllardır yaşadığı altyapı sorunlarından kurtarmıştık. Mahallemizde ikinci etap çalışmalarımızı da tamamlayarak 9 sokağı sıcak asfalt konforu ile buluşturduk. Son etap çalışmalarımız ile kaldırımları ve modern aydınlatmasıyla mahallemiz adeta yeniden doğacak. Çalışmalarımız sırasında gösterdikleri anlayış, işbirliği ve sabırları için esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 

MUHTARLARDAN ESNAFLARDAN VE VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

            Şehrin ticaret ve sosyal yaşamının merkezlerinden biri olan mahalle esnafları ve vatandaşlar yaklaşık 40 yıldır mahallenin böyle bir hizmet görmediğini belirterek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

Düz mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın ve Saray Mahalle Muhtarı Sezgin Arslan da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Tören’e teşekkür ettiler.

 

Anahtar Kelimeler : DÜZMAHALLE, ALTINORDU, İLE, DEĞİŞİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız