HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 13:43

BÜYÜKŞEHİRDEN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

 “Her Şey Ordu, Her Şey Geleceğimiz İçin” diyerek Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde geleceğin Ordu’sunu inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu, Fatsa ve Ünye’de hayata geçirdiği yatırımlar için toplu açılış
BÜYÜKŞEHİRDEN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

 “Her Şey Ordu, Her Şey Geleceğimiz İçin” diyerek Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde geleceğin Ordu’sunu inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu, Fatsa ve Ünye’de hayata geçirdiği yatırımlar için toplu açılış töreni düzenliyor.

Ordu’yu gelecek yüzyıla hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 16.00’da Altınordu ilçesinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda (Ordu Büyükşehir Belediyesi Önü) Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımlarıyla Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde hayata geçirdiği yatırımların toplu açılış törenini gerçekleştirecek.

11 YATIRIMIN RESMİ AÇILIŞI YAPILACAK

Yapılacak törenle Altınordu’da Büyük Melet Projesi, Cumhuriyet Mahallesi Engelsiz Yaşam Merkezi, Sırrı Paşa Caddesi Sağlıklaştırma, Şahincili Mahallesi Erguvan Park; Ünye’de Bedesten İş Merkezi, Atatürk Mahallesi Alt ve Üstyapı Çalışmaları, Bisiklet yolu; Fatsa’da Kapalı Pazar yeri, Ata Caddesi Yol Yapımı ve Aydınlatma, Bolaman Park Yaşam Merkezi ile Konkasör ve Beton Santrali olmak üzere 11 yatırımın resmi açılışı gerçekleştirilmiş olacak.

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ AÇILIŞA KATILACAK

Başkan Güler’in “Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu” sloganı doğrultusunda hizmete sunulan ve vatandaşların toplumsal hayatına artı değer katan yatırımların resmi açılışına Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş da katılacak. İlçelerden canlı bağlantıların yapılacağı törende açılış kurdelesi Büyükşehir Belediyesi önünde kesilerek dev eserlerin resmi açılışı yapılmış olacak.

 

               

           

               

               

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİRDEN, TOPLU, AÇILIŞ, TÖRENİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız