Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
BÜYÜKŞEHİRDEN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

“Her Şey Ordu, Her Şey Geleceğimiz İçin” diyerek Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde geleceğin Ordu’sunu inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu, Fatsa ve Ünye’de hayata geçirdiği yatırımlar için toplu açılış töreni düzenliyor.
Ordu’yu gelecek yüzyıla hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 16.00’da Altınordu ilçesinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda (Ordu Büyükşehir Belediyesi Önü) Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımlarıyla Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde hayata geçirdiği yatırımların toplu açılış törenini gerçekleştirecek.
11 YATIRIMIN RESMİ AÇILIŞI YAPILACAK
Yapılacak törenle Altınordu’da Büyük Melet Projesi, Cumhuriyet Mahallesi Engelsiz Yaşam Merkezi, Sırrı Paşa Caddesi Sağlıklaştırma, Şahincili Mahallesi Erguvan Park; Ünye’de Bedesten İş Merkezi, Atatürk Mahallesi Alt ve Üstyapı Çalışmaları, Bisiklet yolu; Fatsa’da Kapalı Pazar yeri, Ata Caddesi Yol Yapımı ve Aydınlatma, Bolaman Park Yaşam Merkezi ile Konkasör ve Beton Santrali olmak üzere 11 yatırımın resmi açılışı gerçekleştirilmiş olacak.
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ AÇILIŞA KATILACAK
Başkan Güler’in “Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu” sloganı doğrultusunda hizmete sunulan ve vatandaşların toplumsal hayatına artı değer katan yatırımların resmi açılışına Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş da katılacak. İlçelerden canlı bağlantıların yapılacağı törende açılış kurdelesi Büyükşehir Belediyesi önünde kesilerek dev eserlerin resmi açılışı yapılmış olacak.