HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 14:10

YOL ÇALIŞMALARI KALKINMADA ÖNCELİKLİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Fatsa ilçesinde beraberinde Fatsa Belediye başkanı İbrahim Ethem Kibar İl Başkanı Selman Altaş ilçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, OSKİ Genel Müdürü Murat Us, önceki dönem İlçe
YOL ÇALIŞMALARI KALKINMADA ÖNCELİKLİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Fatsa ilçesinde beraberinde Fatsa Belediye başkanı İbrahim Ethem Kibar İl Başkanı Selman Altaş ilçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, OSKİ Genel Müdürü Murat Us, önceki dönem İlçe Başkanı İsa Yüksel ve daire başkanları ile Dereyurt, Demirci, Yassıtaş ve Meşebükü mahallerini ziyaret etti.

Güzel yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Dereyurt'da emülsiyon asfalt kaplama, Demirci mahallesinde 5.5 km sıcak asfalt, Yassıtaş mahallesinde 5.5 kilometre sıcak asfalt yaptık. Meşebükü ve Hamlık mahallesin 6.5 kilometre sıcak asfalt yaptık. Bu yol çalışmaları kaliteli çalışmalar olmuş. Arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hem Fatsa'nın ekonomik kalkınması hem Dereyurt, Tayalı Demirci, Yassıtaş, Meşebükü ve Hamlık mahallerinin bir an evvel ürettiklerini hızlı bir şekilde Fatsa'ya, oradan Ordu'ya getirmeleri en büyük hedefimiz. Fatsa'yı büyütmemiz lazım. Gerek kalkınmada gerekse sağlıklı yaşamda bunlar çok önemli işler. Fatsa Belediye Başkanı Etem beyle birlikte bu güzel çalışmaları birlikte yaparak halkımızın yüzünü güldürmek en büyük hedefimiz. Allah ağzımızın tadını bozmasın.

ŞEHRİMİZİN DÖRT BİR TARAFINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ ÖNCÜLÜĞÜNDE KONFORLU YOLLAR YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde başlayan yol çalışmalarımız uzun yıllardır bu mahallelerimizin hasretle beklediği konforlu yollar. Şehir merkezinde en kalabalık olan mahallelerimizde bile daha kısa bir sürede artık vatandaşlarımız köylerine, kırsal mahallelerine ulaşabiliyor. Şehrimizin dört bir tarafında Büyükşehir Belediyemiz önderliğinde birçok yatırımı vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Ben Ordu ilimize tüm hizmetlerinden dolayı başta Fatsa hemşehrilerim adına Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımı teşekkürlerimi iletiyorum. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler Yassıtaş mahallesinde Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Meşebükü İlkokulu'nu da ziyaret etti. Şerefiye mahallesinde Doğa Tepe Sitesi sakinleri ile buluşup sohbet eden Güler son olarak Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

 

Anahtar Kelimeler : YOL, ÇALIŞMALARI, KALKINMADA, ÖNCELİKLİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız