HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 14:51

MAVİ EKONOMİ PANELİ DÜZENLENDİ

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) proje ortağı olduğu Avrupa Denizcilik, Balıkçılık ve Yetiştiricilik Fonu (EMFAF) tarafından desteklenen Karadeniz Havzasında Mavi Ekonominin Güçlendirilmesi (4BIZ) projesi kapsamında çevrimiçi
MAVİ EKONOMİ PANELİ DÜZENLENDİ

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) proje ortağı olduğu Avrupa Denizcilik, Balıkçılık ve Yetiştiricilik Fonu (EMFAF) tarafından desteklenen Karadeniz Havzasında Mavi Ekonominin Güçlendirilmesi (4BIZ) projesi kapsamında çevrimiçi panel düzenledi.

Proje ortaklarından olan Ukrayna Igor Sikorsky Kiev Politeknik Enstitüsü Sikorsky Challenge 2023 (Girişimcilik Zirvesi ve Yenilikçi Proje Pazarı) etkinliğinde yer alan Mavi Ekonomi konulu panelde; Mavi Ekonomi alanında yürütülen faaliyetler ve hedefler konuşuldu.

DOKA Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Birimi uzmanları Murat Karaca ve Arzu Aslaner panele katılım sağladı. DOKA’nın faaliyet alanları, Mavi Ekonomi alanında yürüttüğü planlama, programlama, proje, tanıtım, iş birliği, kapasite geliştirme, girişimcilik ve yatırım ekosistemi geliştirme çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi veren DOKA Uzmanı Karaca, DOKA’nın 2024-2026 yılları arasında uygulayacağı Mavi Ekonomi Sonuç Odaklı Programı ve EMFAF 4BIZ projesi kapsamındaki faaliyetleri hakkında da sunum gerçekleştirdi.

Çevrimiçi panele katılan, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde balıkçılık ve su ürünleri sektöründe faaliyetlerini yürüten firmaların yetkilileri de firmalarının kısa tarihçeleri, faaliyet alanları, yıllık üretim ve ihracat kapasiteleri, istihdam verileri, yeni girişimciler için bilgi ve tecrübelerini paylaştıkları sunumlar gerçekleştirdiler.

 

Anahtar Kelimeler : MAVİ, EKONOMİ, PANELİ, DÜZENLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız